تحولات منطقه

مستند «تولد یک فرمانده» که به شخصیت و زندگی سردار حاج علی فضلی پرداخته است، امشب از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

«تولد یک فرمانده» روی آنتن شبکه سه می‌رود / مستند پرتره از حاج علی فضلی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین ، مستند «تولد یک فرمانده» به کارگردانی محمد رحمانی و تهیه‌کنندگی مصطفی شوقی شنبه ۳خرداد ماه ساعت ۱۶ روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود.

در خلاصه داستان این مستند آمده است: پسربچه روستایی که در موج مهاجرت‌های دهه‌ چهل شمسی با خانواده به تهران آمد. شاگرد نجاری‌ای که انقلاب‌اسلامی از او یک فرمانده ساخت، فرمانده‌ای که از جمله فاتحان خرمشهر است.

«تولد یک فرمانده» برشی از زندگی سردار حاج علی فضلی است، ایشان در سال ۱۳۵۸ به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست، در طول جنگ ایران و عراق از فرماندهان بود و در اغلب عملیات‌های اصلی حضور داشت.

محمد رحمانی کارگردان مستند «تولد یک فرمانده» پیش از این کتاب «من اعتراف می‌کنم» را به رشته تحریر درآورده که برگزیده شانزدهمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد در بخش مستندنگاری شد.

این مستند محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است که در خانه مستند تهیه شده است.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha