تحولات منطقه

۷ تیر ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۵
کد مطلب: ۱۰۷۷۸۱۲

با آغاز ماه محرم‌الحرام، خیابان‌های منتهی به دو آستان مقدس حسینی و عباسی شاهد حضور پرشور هیئت‌های عزاداری حسینی هستند.

آغاز عزاداری حسینی در بین‌الحرمین
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

هم‌زمان با فرارسیدن ایام حزن‌انگیز محرم الحرام، هیئت‌های زنجیرزنی طبق سنتی دیرینه، به حرم‌های مطهر امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) مشرف می‌شوند تا با برپایی مراسم عزاداری، یاد و خاطره‌ حضرت امام حسین (ع) و یاران باوفای ایشان را زنده نگه دارند.

این برنامه‌ها براساس طرحی منسجم و هماهنگ‌شده از سوی بخش شعائر و موکب‌های حسینی در دو آستان مقدس حسینی و عباسی تنظیم شده و طی روزهای ماه محرم ادامه خواهد داشت.

دسته‌های عزاداری، طبق مسیرهای از پیش تعیین‌شده، ابتدا به سمت باب‌القبله حرم حضرت ابوالفضل العباس(ع) حرکت می‌کنند و پس از اجرای مراسم در صحن مطهر، از طریق مسیر بین‌الحرمین به حرم مطهر حضرت سیدالشهدا(ع) مشرف می‌شوند و آیین سوگواری خود را در آنجا به پایان می‌رسانند.

بخش شعائر نیز با اختصاص تیم‌های ویژه‌ای از پرسنل خود برای همراهی هر موکب از لحظه آغاز حرکت، مدیریت و تنظیم عبور هیئت‌ها را برعهده دارد تا مراسم با نظم کامل و بدون ایجاد تداخل با حرکت زائران، اجرا شود.

در ادامه تصاویری از این مراسم مشاهده می‌کنید:

آغاز عزاداری حسینی در بین‌الحرمین

آغاز عزاداری حسینی در بین‌الحرمین

آغاز عزاداری حسینی در بین‌الحرمین

آغاز عزاداری حسینی در بین‌الحرمین

آغاز عزاداری حسینی در بین‌الحرمین

منبع: خبرگزاری ایکنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha