تحولات منطقه

همزمان با ثبت نام یک میلیون و ۴۰۰ هزار زائر اربعین در سامانه سماح، نخستین گروه خدام سازمان حج وارد عراق شدند.

نخستین گروه خادمان افتخاری حج‌ و زیارت وارد عراق شدند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سازمان حج و زیارت اعلام کرد: با تقسیم کار ستاد مرکزی اربعین حسینی، سازمان حج و زیارت در هفته‌های اخیر ثبت نام زائران در سامانه سماح و بیمه عزاداران حسینی را آغاز کرده است و تاکنون یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از هموطنان برای سفر اربعین نام نویسی کرده‌اند.

مجموعاً ۱۱۰۰ نفر از خادمان افتخاری توسط سازمان حج برای خدمت رسانی در واحد امداد، راهنمایان زائر و امور گمشدگان ساماندهی شدند و اولین گروه خدّام ایرانی صبح امروز چهارشنبه ۸ مرداد وارد عراق شدند و تا روز ۱۱ مرداد همه عوامل سازمان حج در ایستگاه‌های مشخص شده مستقر می‌گردند.

این خُدام افتخاری پس از انتشار فراخوان سازمان حج و زیارت، از میان ۲۷۰۰ نفر نیروی کارگزار انتخاب شده اند و قرار است تا ۲روز پس از اربعین حسینی نیز خدمات لازم را ارائه دهند.

میانگین سنی خادمان در ایام اربعین حسینی ۱۴۰۴ حدود ۵۳ سال است که ۹۵۰ نفر در عراق و ۱۵۰ نفر در پایانه‌های مرزی استقرار می‌یابند تا در ۸۰ ایستگاه واحد راهنمایی، خدمت رسانی کنند؛ همچنین تمامی نیروهای افتخاری واحد راهنمایی امور گمشدگان از نرم افزار کاربردی همیاراربعین استفاده خواهند کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha