تحولات منطقه

۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰
کد مطلب: ۱۰۸۹۳۴۲

معاون عملیات سازمان امداد و نجات از ارائه ۱۱ هزار و ۸۲۱ خدمت امدادی و انتقالی به زائران اربعین خبر داد.

ارائه بیش از ۱۱ هزار خدمت امدادی به زائران اربعین
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمد کبادی، معاون عملیات سازمان امداد و نجات در تشریح خدمات امدادی به زائران اربعین حسینی گفت: هر یک از زائران گرانقدری که به مراکز درمانی مراجعه می‌کردند یا توسط پزشکان و پرستاران ما در طرح طبیب الدعوار نیاز به خدمات داشتند، به موکب‌ها و مراکز درمانی منتقل می‌شدند.

وی افزود: تدابیر لازم با ستاد کل نیروهای مسلح هماهنگ شده بود و دو فروند هواپیما آماده انتقال بیماران به کشور بود.

کبادی ادامه داد: ریاست محترم جمعیت همکاری‌های گسترده‌ای انجام دادند تا در شعاع ۱۵ کیلومتری کشور عراق، بالگردها و خدمات شبکه امداد و نجات مستقر باشند که سرعت و سهولت پاسخگویی را افزایش داد.

او در پایان عنوان کرد: کل خدمات امدادی و انتقالی ما در این ایام حدود ۱۱ هزار و ۸۲۱ خدمت بود که شامل انتقال بیماران به بیمارستان‌های عراق و بازگرداندن آنان به داخل کشور نیز می‌شد.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha