تحولات منطقه

استاندار استان مرکزی از افتتاح و کلنگ‌زنی ۹۸۸ طرح عمرانی و اقتصادی، همزمان با هفته دولت در استان خبر داد.

افتتاح و کلنگ‌زنی ۹۸۸ طرح عمرانی و اقتصادی در استان مرکزی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مهدی زندیه‌وکیلی با اعلام این خبر افزود: این پروژه‌ها در نقاط مختلف استان بهره‌برداری و کلنگ‌زنی می‌شود و بیش از ۱۸ هزار ۸۰۰ فرصت شغلی به دنبال خواهند داشت که از این تعداد، ۱۰ هزار شغل، مستقیم و مابقی غیرمستقیم است.

وی حجم ریالی این تعداد پروژه را حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان عنوان و اظهار کرد: از مجموع این پروژه‌ها ۹۲۲ پروژه، افتتاحی و ۶۶ پروژه، کلنگ‌زنی است.

زندیه‌وکیلی با بیان اینکه از این تعداد، ۴۶ پروژه با حجم ریالی ۴۵ همت، اقتصادی است و مابقی پروژه ها با حجم ریالی ۱۵ همت، عمرانی هستند، گفت: این طرح‌ها در حوزه‌های مختلفی همچون عمران، انرژی، مسکن، آب و برق و مدرسه‌سازی، در شهرها و روستاهای استان توزیع شده و با این پروژه‌ها خدمات دولت در استان بهبود پیدا می‌کند.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: شازند، اراک و ساوه به ترتیب بیشترین تعداد پروژه را در سطح استان به خود اختصاص داده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha