تحولات منطقه

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج قوچان از توزیع ۸۰۰ بسته لوازم التحریر میان دانش آموزان شهرستان قوچان به همت قرارگاه منطقه‌ای جهادی شهید دارایی و کمک خیرین خبر داد.

توزیع ۸۰۰ بسته لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان نیازمند در قوچان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، مرتضی نظری صبح چهارشنبه در حاشیه توزیع بسته‌های لوازم التحریر میان دانش آموزان نیازمند قوچان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری به منظور مواسات و مهر همدلی، گروه‌های جهادی این شهرستان به همت خیرین برای حمایت و پشتیبانی از دانش آموزان اقدام به تهیه بسته‌های لوازم التحریر کردند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج قوچان با بیان اینکه ۸۰۰ بسته هرکدام به ارزش ۶۸۰ هزار تومان تهیه شده است، افزود: مجموع ارزش ریالی این بسته‌ها ۵۴۴ میلیون تومان بوده است که توسط پایگاه‌ها و حوزه‌های مقاومت بسیج میان دانش آموزان جامعه هدف توزیع می‌شود.

وی با تأکید بر این موضوع که گروه‌های جهادی تمام تلاش خود را انجام دادند تا لوازم التحریر تهیه شده کاملاً ایرانی باشد، گفت: این بسته‌ها دارای اقلامی همچون کیف، دفتر، خودکار، مداد، خط کش، مدادرنگی، پاک کن و تراش بوده که بسته به مقاطع تحصیلی در تعداد برخی اقلام تفاوت‌هایی وجود دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha