تحولات منطقه

وزیر خارجه ترکیه با اشاره به سیاست‌های توسعه طلبانه رژیم صهیونیستی در منطقه به ویژه در فلسطین و سوریه، از کشورهای منطقه و جامعه بین‌المللی خواست تدابیری علیه این سیاست اتخاذ کنند.

جدیدترین موضع گیری آنکارا درباره رژیم صهیونیستی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به نقل از آناتولی، هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه با اشاره به سیاست‌های توسعه طلبانه رژیم صهیونیستی در منطقه به ویژه در فلسطین و سوریه، از کشورهای منطقه و جامعه بین‌المللی خواست تدابیری علیه این سیاست اتخاذ کنند.

هاکان فیدان در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «ام بی سی مصر» گفت: اجلاس اخیر سران کشورهای عربی و اسلامی در دوحه بر توسعه طلبی اسرائیل در منطقه متمرکز بود و در این اجلاس از کشورهای منطقه و جامعه بین‌المللی خواسته شد علیه این سیاست‌ها موضع گیری کنند.

وی افزود: به اعلام مخالفت با نسل کشی در غزه و تلاش‌ها برای ضمیمه کردن کرانه باختری به اسرائیل و به تلاش برای تشکیل کشور فلسطین ادامه خواهیم داد.

فیدان در خصوص سوریه نیز گفت: بزرگترین تهدید کنونی برای ثبات سوریه، عملیات نظامی احتمالی تل آویو است و قبلاً نشان داده است که قصد چنین کاری را دارد. سیاست‌های توسعه طلبانه اسرائیل ممکن است دروازه ناآرامی در سوریه را باز کند.

به گفته فیدان، کشورهای منطقه، اتحادیه اروپا، آمریکا، کشورهای آسیایی، روسیه و چین ائتلافی تشکیل داده‌اند تا به دولت جدید سوریه فرصت بدهند و این کشور به سوی ثبات حرکت کند. اما تل آویو این اجماع جامعه بین‌المللی را تهدیدی برای خود تلقی می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha