تحولات منطقه

مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: معترضان به آزمون گواهینامه می‌خواهند به آن‌ها ارفاق شود، ما در دو مرحله ارفاق‌هایی برای افراد انجام دادیم تا درصد قبولی به حد مطلوب و قابل قبول برسد.

اعتراض رزیدنت‌ها به آزمون گواهینامه رد شد/ وزارت بهداشت می گوید دو بار ارفاق کردیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

شهریار نفیسی درباره دلیل اعتراض و تجمع برخی دستیاران پزشکی سال چهارم در پی نتایج آزمون گواهینامه توضیح داد: بیشتر کسانی که در این آزمون مردود شده‌اند، تمایل دارند به نوعی پذیرفته شوند. البته برخی برای توجیه درخواستشان دلایل مختلفی مطرح می‌کنند که بیشتر آن ها وارد نیست.

مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه یکی از دلایل این اعتراض جنگ ۱۲ روزه بوده است، گفت: مثلاً موضوع جنگ ۱۲ روزه مطرح شده است؛ اما این دلیل چندان پذیرفته‌شده نیست، چون این افراد ۴ سال آموزش دیده‌اند و درس خوانده‌اند. آزمون گواهینامه جمع‌بندی زحمات این چهار سال است و ۱۲ روز تاثیر عمده‌ای بر این موضوع نداشته است.

وی ادامه داد: برخی دیگر معتقدند که برگزاری همزمان آزمون گواهینامه و دانشنامه موجب سخت‌تر شدن آزمون امسال شده است، اما اساساً آزمون گواهینامه آزمون مهم‌ترین است و لازم است کیفیت بیشتری داشته باشد.

مشاور معاون آموزشی وزیر بهداشت در مورد تعداد شرکت‌کنندگان و معترضان توضیح داد: در این آزمون بیش از ۳ هزار نفر شرکت کردند و حدود ۷ درصد از آن‌ها نسبت به نتایج معترض هستند.

نفیسی با تایید این موضوع که اعتراضات مورد پذیرش نیست، گفت: این معترضان درخواست دارند که به آن‌ها ارفاق شود، ما در دو مرحله ارفاق‌هایی برای افراد انجام دادیم تا درصد قبولی به حد مطلوب و قابل قبول برسد.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha