تحولات منطقه

کارشناس ثبت میراث ناملموس و طبیعی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری گفت: پنج اثر میراث طبیعی از این استان در فهرست آثار ملی ثبت شد.

ثبت پنج اثر طبیعی چهارمحال و بختیاری در فهرست ملی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

فریده احمدی صبح امروز در حاشیه بازدید از موزه طبیعی این شهر در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری، گفت: پنج اثر میراث طبیعی از این استان در فهرست آثار ملی ثبت شد که این آثار شامل «آبشار نیم‌ساعته» بازفت شهرستان کوهرنگ، «چَه‌سوزون (چَه‌سوزه)» بازفت شهرستان کوهرنگ، «درختان کهنسال سپیدار چندار» شهرستان کوهرنگ، «درختان کهن‌سال چنار دشتک» شهرستان اردل و «درختان کهنسال چنار شیاسی» شهرستان اردل است.

کارشناس ثبت میراث ناملموس و طبیعی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: با ثبت این آثار، تعداد آثار ثبت شده از این استان در فهرست آثار میراث طبیعی کشور به ۴۳ اثر افزایش یافت.

وی افزود: میراث طبیعی ملی ایران از سوی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایران شناسایی، معرفی و ثبت می‌شود و شامل محدوده‌های جغرافیایی طبیعی و مناطق خاصی از کشور است که به علت کیفیت ویژه فیزیکی و زیست‌شناسی، مناظر بدیع جغرافیایی، محوطه‌های طبیعی و تاریخی، پدیده‌ها و نمونه‌های ارزشمند گیاهی، جانوری و زیستگاه‌های آن‌ها تعیین و تحت حفاظت و بهره‌برداری پایدار قرار می‌گیرد.

ثبت میراث طبیعی ایران در راستای اجرای تبصره ماده ۲ قانون تشکیل سازمان میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مصوب ۲۳ دی ۱۳۸۲ و آئین‌نامه اجرایی قانون مذکور مصوب هیأت وزیران در ۲۵ دی ۱۳۸۶ تدوین شده و نخستین اثر ثبت شده (کوه دماوند) در ۱۳ تیر ۱۳۸۷ به ثبت رسیده است.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha