تحولات منطقه

کشف ۴۲ سکه عتیقه تقلبی در بازرسی از یک دستگاه پژو پارس در روستای کشانک شهرستان سملقان خراسان شمالی، راز سکه‌های گمشده این منطقه را فاش کرد.

کشف ۴۲ سکه عتیقه تقلبی در خراسان شمالی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس خراسان شمالی، فرمانده انتظامی شهرستان مانه و سملقان، با بیان اینکه ماموران گشت انتظامی بخش سملقان هنگام گشت‌زنی در روستای کشانک به خودروی پژو پارس مشکوک شدند، گفت: پس از هماهنگی با مراجع قضایی و انجام تعقیب و مراقبت، خودرو متوقف و بازرسی از آن انجام شد.

عیسی خدایی، افزود: در جریان بازرسی، ۴۲ سکه عتیقه تقلبی کشف و ضبط شد. راننده خودرو نیز در همان محل دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی، برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی و روانه زندان شد.

وی با تاکید بر اینکه برخورد با جعل و قاچاق اشیای عتیقه در دستور کار پلیس قرار دارد، از شهروندان خواست هرگونه مورد مشکوک را سریعا به پلیس اطلاع دهند.

به گفته اهالی روستای کشانک، این منطقه همواره مورد توجه سودجویان برای جابه‌جایی و فروش اشیای تاریخی بوده است و کشف اخیر بار دیگر ضرورت هوشیاری و همکاری مردم با پلیس را نشان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha