تحولات منطقه

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: جشنواره امامت و مهدویت بازوی دانشگاه آزاد اسلامی در انتقال معارف اهل بیت به نوجوانان و جوانان کشور است.

جشنواره امامت و مهدویت، بازوی دانشگاه آزاد اسلامی در انتقال معارف اهل بیت(ع) به جوانان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علی سروری مجد با اشاره به اینکه انتظار رهبر معظم انقلاب از دانشگاه آزاد اسلامی، اثرگذاری در بخش های مختلف جامعه است، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با برگزاری جشنواره امامت و مهدویت، اجرای این هدف یعنی اثرگذاری را آغاز کرده اما هنوز برای اینکه به اوج اثرگذاری خود برسد، فاصله دارد.
رئیس هیات مدیره موسسه امامت و مهدویت افزود: جشنواره امامت و مهدویت، با اشاره به برگزاری چهار دوره گذشته جشنواره امامت و مهدویت، ادامه داد: تلاش همکاران ما در دانشگاه آزاد اسلامی برای برگزاری این جشنواره ادامه دارد،ما از همکاران مان می خواهیم با کمک این جشنواره هم اثرگذاری در جامعه را مد نظر داشته باشند هم با ترغیب دانشجویان و دانش آموزان برای حضور در جشنواره ای که در هر کدام از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی کشور که میزبان هستند، در انتقال مفاهیم و سیره اهل بیت (ع) به نوجوانان و جوانان تلاش کنند.
قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: امیدوارم با برگزاری پنجمین دوره جشنواره امامت و مهدویت، هم اثرگذاری بیشتری در جامعه و منطقه ایجاد شود، هم در این دوره شاهد رونق بیشتر در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی باشیم و هر کدام از این واحدها بتوانند به عنوان مرکزی برای انتقال درست مفاهم و سیره اهل بیت (ع) به نوجوانان و جوانان در شهر یا استان خود شناخته شوند.
گفتنی است؛ پنجمین جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت امسال نیز در سه بخش دانشگاهی، دانش آموزی و آزاد از ۱۳ رجب در مشهد مقدس آغاز و در سالروز ولادت حضرت ولیعصر (عج) در شهر مقدس قم به کار خود پایان می‌دهد.
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره به نشانی https://emamat.iau.ir/fa مراجعه نمایند.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha