به گزارش قدس، ابوالفتح لشگری دراین خصوص افزود: برداشت برنج در این شهرستان مرزی پایان یافته و سه هزار و ۹۰۰ تن برنج از سطح هزار و ۳۰۰ هکتار از شالیزارهای کلات برداشت شده است.
وی به فعالت بیش از ۲ هزار خانوار شالیکار کلاتی در این شهرستان اشاره و اضافه کرد: رقم بومی برنج کلات ( دم سیاه صدری بلند) که مختص این اقلیم است دلیل عطر و طعم شهرت دارد و در استان طرفداران خاص خود را دارد.
فرماندار کلات اظهار کرد: نوع بافت خاک، زمان مناسب آفتابگیری و اختلاف دمای روز و شب در پایان فصل زراعی، از عوامل موثر در افزایش عطر، بهبود طعم و نرمی برنج محلی کلات به شمار میرود.




نظر شما