تحولات منطقه

۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶
کد خبر: ۱۱۰۳۹۲۵

کامران فانی که برای انجام آزمایش‌های پزشکی مدتی در بیمارستان بستری بود از بیمارستان مرخص و در آسایشگاهی در تهران مستقر شد.

کامران فانی از بیمارستان مرخص شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، طی هفته‌های گذشته خبرها درباره وضعیت بیماری کامران فانی و انزوای او، سکوت چندساله درباره این چهره پیشکسوت فرهنگی را شکست و بسیاری از اهل ادب را نگران او کرد. خبر اولیه این بود که دچار بیماری فراموشی شده و در ۸۱ سالگی در سرای سالمندانی در کرج روزگار می‌گذراند. بعد هم با پیگیری‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان اسناد و کتابخانه ملی و فرهنگستان زبان و ادب فارسی، برای انجام آزمایش‌های پزشکی به بیمارستانی در تهران منتقل شد و چند روزی در بیمارستان بستری بود. او حالا از بیمارستان مرخص و در آسایشگاهی در تهران مستقر شده است.

کامران فانی، فهرست‌نویس و کتابشناس برجسته، متولد ۲۵ فروردین سال ۱۳۲۳ در قزوین‌ است که مدرک دانشگاهی کارشناسی ارشد کتابداری‌ دارد. او در سال ۸۲ به عضویت پیوسته شورای فرهنگستان زبان و ادب فارسی درآمد. فانی همزمان عضو هیئت علمی کتابخانه ملی است و مدتی هم سرپرست بخش ایران‌شناسی این سازمان بود.

برخی از آثار کامران فانی عبارتند از: سرعنوان‌های موضوعی فارسی، رده‌بندی تاریخ ایران، رده‌بندی فلسفه اسلامی، فرهنگ موضوعی قرآن مجید، جنگ جهانی اول و دوم، دایره‌المعارف تشیع (نویسنده و ویراستار)، دانشنامه کودکان و نوجوانان، علم در تاریخ، جان برنال (ترجمه)، زردشت، سیاستمدار یا جادوگر؟، هنینگ (ترجمه)، سلوک روحی بتهوون، سالیوان (ترجمه)، خطابه پوشکین، داستایوفسکی (ترجمه)، مرغ دریایی، آنتوان چخوف (ترجمه)، آدم‌های ماشینی‌: روبات‌ها، کارل چاپک (ترجمه)، موش و گربه، گونتر گراس (ترجمه).

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha