تحولات منطقه

تیم فوتبال سپاهان ایران در دیدار مقابل آخال ترکمنستان به برتری یک بر صفر رسید تا امیدهای طلایی‌پوشان برای صعود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا سطح دو، زنده شود.

بُرد سخت سپاهان و امیدهایی که در نقش‌جهان زنده شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تیم‌های آخال ترکمنستان و سپاهان اصفهان در چارچوب هفته سوم مرحله گروهی لیگ آسیا از ساعت ۱۷:۱۵ در ورزشگاه نقش‌جهان به مصاف هم رفتند.

قضاوت این بازی بر عهده عمار ابراهیم حسن و کمک محمد جعفر، عبدالله صالح(بحرین) و یودی نورچاهیا (اندونزی) داور چهارم بود.

هواداران سپاهان استقبال چندانی از این بازی نکرده بودند.

محرم نویدکیا برای این بازی سیدحسین حسینی را درون دروازه قرار داد و محمد دانشگر، امین حزباوی، آریا یوسفی، امید نورافکن، عارف حاجی‌عیدی، آرش رضاوند، ریکاردو آلوز، آریا شفیع‌دوست، ایوان سانچز و مجید علیاری به زمین فرستاد.

تلاش دو تیم در نیمه نخست با تساوی بدون گل همراه بود تا موقعیت‌های سپاهان در این نیمه بی‌نتیجه ماند.

در این نیمه سپاهان از نظر آماری شرایط بهتری داشت و ۶۲ درصد مالکیت توپ را از آن خود کرده بود.

در نیمه دوم و در شرایطی که بازی به وقت‌های پایانی خود نزدیک می‌شد کاوه رضایی در دقیقه ۸۲ برای سپاهان گلزنی کرد تا شاگردان نویدکیا در این دیدار خانگی در آستانه پیروزی قرار بگیرند.

در این گروه با توجه به حذف نماینده هند، سپاهان در بازی بعد هم در نقش‌جهان باید به مصاف آخال برود و در صورت برتری می‌تواند در کنار الحسین اردن به مرحله بعدی صعود کند.

هم اکنون الحسین اردن در این گروه ۶ امتیازی است، سپاهان سه امتیاز دارد و آخال نیز بدون امتیاز است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha