تحولات منطقه

ارکستر سمفونیک تهران و پنج خواننده پاپ عصر جمعه ۱۶ آبان ماه در میدان انقلاب تهران، کنسرت بزرگ خیابانی و رایگان برگزار می کنند.

نخستین جزییات از کنسرت بزرگ خیابانی میدان انقلاب
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از بیلبورد، پرواز همای، حامد همایون، گرشا رضایی، میثم ابراهیمی و راغب، پنج خواننده سرشناسی هستند که از ساعت ۱۸ جمعه ۱۶ آبان در میدان انقلاب کنسرت بزرگ خیابانی و رایگان را روی صحنه خواهند برد.

ارکستر سمفونیک تهران نیز پیش از اجرای این پنج خواننده قطعات ملی و حماسی را اجرا خواهد کرد.

در حاشیه این کنسرت خیابانی، مراسم رونمایی از مجسمه شاپور دوم ساسانی پادشاه ایران نیز برگزار خواهد شد که نمادی از اقتدار تاریخی پادشاهان و سرداران ایرانی در تاریخ است.

براساس پیش بینی تیم فنی برگزاری این کنسرت، کل سازه میدان انقلاب، به صورت استیج طراحی شده که گروه های موسیقی پس از اجرای ارکستر سمفونیک تهران، به نوبت و با ارکستر زنده روی صحنه خواهند رفت و آثار شاد و سرشناس خود را اجرا خواهند کرد.

این کنسرت به صورت رایگان ساعت ۱۸ جمعه ۱۶ آبان در میدان انقلاب تهران برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حنانه IR ۱۱:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
    0 0
    امیدوارم بتونم برم چون چند ماهه که حامد همایون رو دیگه ندیدم