تحولات منطقه

۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۰
کد خبر: ۱۱۰۸۳۸۲

هفته دهم لیگ برتر با صدرنشینی تاریخی یزدی‌ها و بازگشت پرسپولیس به روزهای خوب ادامه پیدا کرد. امروز هم بازی خیبر خرم‌آباد و تراکتور برگزار می‌شود تا پرونده این هفته بسته شود. این در حالی است که هنوز تاریخ بازی بزرگ سپاهان و استقلال اعلام نشده است.

پرسپولیس تماشایی شد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

هفته دهم لیگ برتر با صدرنشینی تاریخی یزدی‌ها و بازگشت پرسپولیس به روزهای خوب ادامه پیدا کرد. امروز هم بازی خیبر خرم‌آباد و تراکتور برگزار می‌شود تا پرونده این هفته بسته شود. این در حالی است که هنوز تاریخ بازی بزرگ سپاهان و استقلال اعلام نشده است.
دیروز دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استقلال خوزستان با پیروزی ۳ بر صفر میزبان سرخ‌پوش همراه بود تا اوسمار شروع تماشایی با تیمی داشته باشد که در رخوت فرو رفته بود.
سروش رفیعی (۱۶)، محمدحسین کنعانی‌زادگان (۷۶ - پنالتی) و محمدامین کاظمیان (۳+۹۰) برای پرسپولیس گل‌زنی کردند. اوسمار ویرا برای نخستین بار در فصل جاری به عنوان جانشین وحید هاشمیان در رأس کادرفنی سرخ‌پوشان پایتخت روی نیمکت نشست تا تاکتیک این تیم نسبت به هفته‌های گذشته تغییر اساسی کرده و بازی کاملاً تهاجمی از سوی این تیم اجرا شود.
سرخ‌ها با استفاده از قدرت بازی‌سازی هافبک‌های میانی خود همچون باکیچ و رفیعی و با استفاده از سرعت بالای بازیکنانی نظیر اوستون ارونوف و تیوی بیفوما و محمد عمری توانستند فشار مضاعف روی دروازه کیا گلر استقلال خوزستان بیاورند.
پرسپولیس روی سانتر بیفوما روی نقطه پنالتی و با شوت رفیعی گل اول را زد تا اعتماد و اطمینان به این تیم برگردد. در نیمه نخست حادثه بد برای سرخ‌ها مصدومیت شدید باکیچ بود. پرسپولیس بازی کاملاً تهاجمی را در نیمه دوم دنبال کرد.
فشار مضاعف پرسپولیس روی دروازه خوزستانی‌ها ادامه داشت تا اینکه بازی خلاقانه رفیعی در محوطه جریمه میهمان با خطای مدافع روبه‌رو شد تا داور مسابقه در سوت خود دمیده و اعلام پنالتی کند. کنعانی‌زادگان نیز مطابق معمول پشت ضربه پنالتی تیمش ایستاد و آن را تبدیل به گل کرد. در حالی که بازی وارد وقت‌های اضافه شده بود کاظمیان توانست برای سومین بار دروازه حریف را باز کند تا سرخ‌پوشان پس از مدت‌ها به یک پیروزی شیرین و پرگل دست پیدا کنند.پرسپولیس با این پیروزی ۱۵ امتیازی شد اما برای هواداران این تیم مهم‌تر از امتیازات شکل بازی تیم بود که کاملاً تماشایی و چشم‌نواز بود. اگر روز ، روز اورونوف و علیپور بود بی‌شک نتیجه سنگین‌تر می‌شد. با این حال پرسش کلیدی این است که چرا پرسپولیس در زمان هاشمیان خسته و بی‌رمق بازی می‌کرد و نتایج خوبی کسب نمی‌کرد؟ آیا اوسمار معجزه کرده است یا بازیکنان برای هاشمیان بازی نمی‌کردند؟ این موضوعی است که در روزهای پیش رو بیشتر در موردش خواهیم شنید.

چادرملو در صدر

جالب اینکه چادرملو اردکان با اندوخته سه امتیازی خود در هفته دهم لیگ برتر فصل جاری به صدر جدول رسید.نبرد چادرملو اردکان و آلومینیوم اراک با پیروزی یک بر صفر یزدی‌ها همراه بود. سمیسترا (۷۰) تک گل سه امتیازی چادرملو را روی پاس رودریگز به ثمر رساند تا این تیم، ۱۷ امتیازی شده و به طور موقت راهی صدر جدول شود.در دیگر دیدارها هم تیم‌های فجر سپاسی و مس رفسنجان در پایان ۹۰ دقیقه با تساوی یک - یک به رختکن رفتند. ماتئوس کاستا (۳۳) برای میهمان رفسنجانی گل‌زنی کرد و درنهایت علی هلیچی (۳+۹۰) گل تساوی را به ثمر رساند.
در آخرین بازی دیروز فولاد یک برصفرپیکان را شکست داد.
پنجشنبه هم ملوان و شمس‌آذر صفر - صفر به تساوی رسیدند. اما گل‌گهر سیرجان ۲ بر یک مقابل ذوب‌آهن بحران‌زده تن به شکست داد تا تیم سیرجانی در فشار تماشاگران مجبور به صدور بیانیه عذرخواهی شود.

منبع: روزنامه قدس

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha