تحولات منطقه

۲۲ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۵
کد خبر: ۱۱۰۹۸۸۱

وزیر خارجه دولت وابسته به جولانی در سوریه نقش رژیم صهیونیستی در تحولات این کشور را منفی توصیف کرد.

الشیبانی: اسرائیل در سوریه نقش منفی دارد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

اسعد الشیبانی وزیر خارجه دولت وابسته به جولانی در سوریه در نشست یک پژوهشکده در لندن گفت: ما به دنبال آن نیستیم که در هیچ جنگی نقش نیابتی ایفا کنیم. ما خواهان دوری گزیدن از تنش با اسرائیل و از بین بردن ادعاهای تل آویو مبنی بر تهدید آن هستیم.

وی اضافه کرد: ما به هر توافقی با اسرائیل از دیدگاه بازسازی سوریه نگاه می‌کنیم. بسیاری از طرف‌های بین المللی از مواضع سیاسی ما در قبال تجاوزات اسرائیل حمایت می‌کنند.

الشیبانی تصریح کرد: ما به هیچ عنوان تجزیه سوریه را نمی‌پذیریم. اسرائیل در حال حاضر نقش منفی در سوریه ایفا می‌کند و از تحولات به وجود آمده راضی نبوده و به تجاوزات خود علیه کشورمان ادامه می‌دهد. با این حال ما وارد تنش نشده‌ایم و تلاش کردیم با دیپلماسی واکنش نشان دهیم.

وی بیان کرد: تحولات استان سویدا و مناطق ساحلی سوریه برآمده از اقدامات نیروهای وابسته به نظام سابق بود و مداخلات اسرائیل باعث وخیم‌تر شدن اوضاع شد.

الشیبانی همچنین به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در سوریه طی چهار تا پنج سال آتی اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha