تحولات منطقه

دختر طلایی تکواندوی ایران گفت: بسیار خوشحالم که با کسب خوشرنگترین مدال بازیها توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم.

ساینا کریمی: خوشحالم با مدال طلا توانستم دل مردم ایران را شاد کنم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سانیا کریمی ملی پوش وزن ۴۹ـ کیلوگرم کشورمان پس از کسب اولین طلای تکواندو در ششمین دوره بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی گفت:با هدفی بزرگ راهی بازیهای همبستگی شدم و تمام تلاشم را کردم تا بتوانم با کسب خوشرنگترین مدال بازیها دل مردم کشورم را شاد کنم. خوشبختانه به این مهم دست یافتم.

وی ادامه داد: حریفان خوبی داشتم و همه آماده هم بودند اما من برای طلا به ریاض آمده بودم و توانستم با آمادگی خوب و استفاده از نکاتی که کادر فنی گوش زد کرده بود به این مدال ارزشمند دست پیدا کنم.

وی در خصوص وضعیت سایر هم تیم هایش اظهار داشت: امروز یک مقدار بدشانسی آوردیم و یکی از ورزشکاران تیم حذف شد. تمام نفرات تیم آمادگی خوبی دارند و برای موفقیت راهی ریاض شده اند؛ انشالله همه آنها با مدال و دست پر به کشور برمی گردند.

کریمی کسب این مدال طلا را آغازی برای موفقیت های بزرگتر دانست و گفت: اولین حضورم در رویدادی بزرگ و اینچنینی بود که خوشبختانه با کسب طلا همراه شد. قطعا ادامه راه را محکم تر، سختکوش تر و هدفمند تر از قبل گام برمی دارم تا بتوانم به موفقیت های بیشتری برسم.

وی در پایان ضمن تقدیر و تشکر از کادر فنی و مربیان و دست اندرکاران فدراسیون برای باقی ملی پوشان تکواندو و کاروان ورزشی ایران آرزوی موفقیت و مدال آوری کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha