تحولات منطقه

مدیرعامل شرکت دولتی روس‌اتم اعلام کرد ساخت واحدهای دوم و سوم نیروگاه هسته‌ای بوشهر با مشارکت روسیه در حال پیشرفت است و حدود ۳۰۰۰ متخصص در این پروژه فعالیت می‌کنند.

روس‌اتم: ساخت واحدهای ۲ و۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

«الکسی لیخاچف» مدیرعامل شرکت دولتی «روس‌اتم» اعلام کرد که ساخت ۲ واحد جدید نیروگاه هسته‌ای بوشهر در ایران با مشارکت فدراسیون روسیه طبق برنامه در حال پیشرفت است.

طبق گزارش ریانووستی، لیخاچف گفت: «۲ واحد هزار مگاواتی در حال ساخت هستند؛ واحد دوم و سوم. رو به جلو حرکت می‌کنیم.»

مدیرعامل روس‌اتم پیش از این گفته بود که روسیه موضع ایران در خصوص حق مسلم توسعه فناوری‌های هسته‌ای صلح‌آمیز را به رسمیت می‌شناسد.

او گفته بود که کار متخصصان روس در نیروگاه هسته‌ای بوشهر حتی در جریان حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران، حتی برای لحظه‌ای متوقف نشده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha