تحولات منطقه

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: این استان با ۱۴.۶ میلیون واحد دامی، ۱۰ درصد از کل فرآورده‌های دامی کشور را تولید می‌کند و صدرنشین کشور در تولید گوشت قرمز است.

خراسان رضوی با سهم ۱۰ درصدی از فرآورده‌های دامی کشور صدرنشین تولید گوشت قرمز است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، مجید جعفری روز شنبه افزود: همچنین این استان در تولید شیر رتبه سوم و در تولید تخم‌مرغ رتبه پنجم کشور را داراست و مجموع تولید فرآورده‌های دامی استان به یک میلیون و ۵۷۵ هزار تن می‌رسد که آن‌را در رتبه سوم کشوری قرار می‌دهد.

وی با تشریح عملکرد بخش دام و آبزی‌پروری استان، نقش حیاتی این منطقه را در امنیت غذایی کشور پررنگ‌تر از پیش معرفی کرد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی اظهار کرد: استان خراسان رضوی با بهره‌مندی از حدود ۱۴.۶ میلیون واحد دامی، سهم قابل توجهی در تامین نیازهای پروتئینی کشور ایفا و ۱۰ درصد فرآورده‌های دامی کشور را تولید و به بازار عرضه می‌کند.

جعفری با اشاره به ظرفیت‌های آبی استان، به پیشرفت‌های بخش آبزی‌پروری نیز اشاره کرد و گفت: وجود هزار و ۶۰۰ مرکز تولید آبزیان در خراسان رضوی، بستر مناسبی برای تولید انواع ماهیان سردآبی فراهم کرده و این بخش نیز با روندی رو به رشد، به سهم خود در تولیدات پروتئینی استان می‌افزاید.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha