تحولات منطقه

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: بیش‌از ۵۲ هزار نفر در ۶ ماه نخست سال با توسعه و نصب انشعابات جدید در حوزه آب و فاضلاب زیر پوشش خدمات قرار گرفتند.

بهره‌مندی ۵۲ هزار نفر از خدمات آب و فاضلاب در سیستان و بلوچستان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

فرهاد سرگلزایی با تشریح مجموع اقدامات انجام شده در نیمه نخست سال جاری، افزود: در این مدت پنج هزار و ۵۵۱ فقره انشعاب آب به هفت هزار و ۹۲ و ۲ هزار خانوار و ۷۲۳ فقره انشعاب فاضلاب به پنج هزار و ۳۲۰ خانوار واگذار شده که نتیجه آن بهره‌مندی بیش از ۱۲ هزار و ۴۰۰ خانوار با جمعیت ۵۲ هزار نفر از خدمات شبکه‌های آبرسانی و دفع فاضلاب است.

وی بیان کرد: در این دوره، برنامه نوسازی و تعویض کنتورهای خراب نیز در دستور کار قرار داشته و بر این اساس در بخش شهری حدود ۶ هزار و ۸۰۰ دستگاه کنتور و در بخش روستایی یک‌هزار و ۷۸۱ کنتور معیوب تعویض و اصلاح شده که این اقدام نقش مهمی در مدیریت مصرف، کاهش هدررفت و افزایش دقت قرائت‌ دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان در ادامه با اشاره به تداوم کاهش منابع آبی در استان و لزوم مدیریت بهینه مصرف، گفت: مدیریت تقاضا و مصرف بهینه آب در شرایط فعلی ضرورت بیشتری پیدا کرده و خشکسالی‌های پی‌درپی، افت سفره‌های زیرزمینی و محدودیت منابع سطحی، نیازمند همراهی جدی مشترکان در صرفه‌جویی و مصرف مسئولانه آب است.

وی، انشعابات غیرمجاز را یکی از معضلات اساسی شبکه‌های توزیع آب دانست و اظهار کرد: این تخلفات علاوه بر ایجاد هدررفت آب، موجب برهم‌زدن تعادل فشار در شبکه و اختلال در ارائه خدمات به مشترکان قانونی می‌شود.

سرگلزایی بر شناسایی، برخورد و ساماندهی این انشعابات تأکید کرد و افزود: تداوم طرح‌های توسعه، نوسازی و مدیریت مصرف با همراهی مشترکان و کاهش مصارف غیرضروری تسهیل می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha