تحولات منطقه

رئیس سازمان غذا و دارو با تشریح شرایط اخیر زنجیره تأمین دارو و تجهیزات پزشکی، بحران موجود را نتیجه تخصیص ناکافی ارز دولتی و اختلال در انتقال منابع مالی به خارج از کشور عنوان کرد.

بحران ارزی و فشار بر زنجیره تأمین دارو/ هشدار کمبود دارو و شیرخشک در ماه‌های آتی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مهدی پیرصالحی، در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به پیامدهای این وضعیت، هشدار داد: در صورت تداوم روند فعلی، احتمال کمبود برخی اقلام دارویی و شیرخشک در ماه‌های آینده وجود دارد.

او همچنین افزود: دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز تحت تأثیر این شرایط با انباشت بدهی‌های قابل‌توجه مواجه شده‌اند و این موضوع مدیریت زنجیره تأمین را با چالش روبه‌رو کرده است.

پیرصالحی مدیریت مصرف منطقی دارو را یکی از محورهای اصلی کنترل بحران دانست و تأکید کرد: مصرف غیرضروری، به‌ویژه در حوزه آنتی‌بیوتیک‌ها، علاوه بر تشدید مقاومت میکروبی، بار مالی مضاعفی بر نظام سلامت تحمیل می‌کند.

وی همچنین به نگرانی بیمارستان‌ها در زمینه تأمین و تسویه تجهیزات پزشکی پس از تغییر نرخ‌های ارز ترجیحی اشاره کرد و گفت: حل این مسئله نیازمند هماهنگی نزدیک میان دانشگاه‌ها، وزارت بهداشت و نهادهای تأمین‌کننده ارز است.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، رئیس سازمان غذا و دارو تأکید کرد: تلاش‌های مستمر سازمان برای بهبود وضعیت در جریان است و رایزنی‌های مداوم با رئیس‌جمهور و بانک مرکزی با هدف تأمین منابع پایدار ارزی و کاهش تنش‌های موجود در زنجیره تأمین ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha