تحولات منطقه

پاب‌مد نوشت: سوشی، غذای ژاپنی که طی دهه‌های اخیر به یکی از محبوب‌ترین و لاکچری‌ترین غذاهای جهان تبدیل شده، با وجود جذابیت و مواد اولیه سالم، یکی از بزرگترین منابع انواع بیماری‌های عفونی و غذایی است.

سوشی سرشار از عفونت است!/ آن روی سوشی که نمی‌بینید...
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سوشی، غذای ژاپنی که طی دهه‌های اخیر به یکی از محبوب‌ترین و لاکچری‌ترین غذاهای جهان تبدیل شده، با وجود جذابیت و مواد اولیه سالم، یکی از بزرگترین منابع انواع بیماری‌های عفونی و غذایی است.

طبق گزارش‌ها، بازار جهانی رستوران‌ها و عرضه‌کنندگان سوشی در سال ۲۰۲۵ حدود ۸.۳۶ میلیارد دلار برآورد شده و انتظار می‌رود تا سال ۲۰۳۰ به بیش از ۱۳ میلیارد دلار برسد. این رشد نشان می‌دهد که سوشی دیگر تنها غذای محلی ژاپن نیست و به یک غذای لوکس و محبوب در آمریکا، اروپا و آسیا تبدیل شده است.

با این وجود مصرف ماهی خام یا نیم‌پخته در سوشی و ساشیمی (Sashimi) می‌تواند باکتری‌ها، ویروس‌ها و انگل‌هایی را وارد بدن کند که موجب تهوع، اسهال، استفراغ، تب و درد شکم می‌شوند. یکی از شناخته‌شده‌ترین عوامل بیماری‌زا، انگل آنیساکیس (Anisakis simplex) است که با نفوذ به دیواره معده منجر به روده درد ، تهوع و حتی انسداد روده می‌شود. باکتری‌های موجود در این غذا، مانند ویبرو (Vibrio) و لیستریا (Listeria monocytogenes)، نیز می‌توانند باعث اسهال خونی، تب و حتی عفونت‌های شدید شوند. با وجود این خطرها، محبوبیت سوشی در جهان روزافزون است.

کارشناسان تاکید می‌کنند که اگر تمایل دارید این غذا را مصرف کنید، رعایت بهداشت، انتخاب ماهی تازه و شست‌وشوی وسایل،می‌تواند ریسک بیماری را کاهش دهد.

ترجمه: فاطمه رضائیان

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha