تحولات منطقه

فرمانده سپاه امام رضا(ع) گفت: محدودیت‌ها نباید مانع اهداف و اجرای برنامه‌های اثرگذار شود، چنانکه در کنگره ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی با وجود محدودیت‌های مادی، اما محصول فاخری با عنایت شهدا و کمک خدا تولید شد.

فرمانده سپاه امام رضا(ع): محدودیت‌ها نباید مانع اهداف و اجرای برنامه‌های اثرگذار شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، سردار سرتیپ پاسدار سید هاشم غیاثی روز سه‌شنبه در دیدار با جمعی از نویسندگان حوزه مقاومت افزود: باید علاوه بر آثار مقاومت، در قالب رمان و حوزه‌های دیگر نیز کتاب تولید و نویسندگان متعهد جوان تربیت شوند، مجموعه سپاه هم برای حمایت از آثار ارزشمند و اثر گذار از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.

وی اظهار کرد: این مقطع زمانی، فرصتی بی‌بدیل برای افزایش اثرگذاری فرهنگی است.

فرمانده سپاه خراسان رضوی اضافه کرد: توازن در موضوعات و توجه به ذائقه نوجوانان و جوانان، جذب مخاطبان جدید را افزایش خواهد داد.

سردار غیاثی گفت: برخی آثار موجود در بازار کتاب انحراف فکری جوانان و نوجوانان جامعه را هدف قرار داده است.

وی نقش بسیج در توسعه فرهنگ کتابخوانی را بی‌بدیل توصیف کرد و افزود: بسیج در هر نقطه‌ای می‌تواند دسترسی آسان و ارزان برای مخاطبان و علاقه‌مندان به کتاب را فراهم کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha