تحولات منطقه

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته به ۱۹۵ مسافر گرفتار در برف در تکاب امدادرسانی شده است.

۱۹۵ مسافر گرفتار در برف در تکاب امدادرسانی شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

یحیی خلیلی با اشاره بارش و برف در استان طی چند روز اخیر اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته در پی بارش شدید برف و کولاک در تکاب به ۶۳ خانوار به تعداد ۱۹۵ نفر امدادرسانی شده است.

وی با اشاره به نجات مادرباردار در یکی از روستاهای این شهرستان، افزود: همچنین در این مدت ۵۳ خودروی گرفتار در برف نیز در تکاب امدادرسانی شده است.

خلیلی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲۱ پایگاه امداد و نجات جمعیت هلال احمر به همراه ۲۰ مرکز پاسخگویی اضطراری در سطح استان به حالت آماده باش هستند.

وی با بیان اینکه این پایگاه‌ها در کنار مساجد و راهدارخانه استان مستقر بوده و آماده اسکان اضطراری هستند، ادامه داد: همچنین تمام انبارهای هلال احمر استان تجهیز شده تا در صورت نیاز به حادثه دیدگان خدمات رسانی شود.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی گفت: شماره ۱۱۲ ندای امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر به صورت شبانه‌روزی آماده دریافت گزارش‌های ضروری و درخواست‌های امدادی هموطنان است.

وی تأکید کرد: تیم‌های امدادی و عملیاتی هلال‌احمر در تمام مناطق استان تحت تأثیر این سامانه در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند و هماهنگی با استان‌ها برای پوشش فوری حوادث احتمالی انجام شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha