تحولات منطقه

لوئیس انریکه پس از قهرمانی تیمش در جام بین‌قاره‌ای، از عملکرد خیره‌کننده ماتفی سافونوف در ضربات پنالتی فینال مقابل فلامنگو ابراز شگفتی کرد و آن را اتفاقی کم‌نظیر در دنیای فوتبال دانست.

شگفتی لوئیس انریکه از درخشش دروازه‌بان؛ هرگز چنین چیزی ندیده بودم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، لوئیس انریکه، سرمربی پاری‌سن‌ژرمن، پس از پیروزی تیمش برابر فلامنگو در فینال جام بین‌قاره‌ای، به تمجید از نمایش فوق‌العاده ماتفی سافونوف پرداخت. دروازه‌بان روس با مهار چهار ضربه از پنج پنالتی حریف، نقش اصلی را در قهرمانی تیمش ایفا کرد؛ قهرمانی‌ای که پس از تساوی ۱-۱ در وقت‌های قانونی و اضافه و با نتیجه ۲-۱ در ضربات پنالتی به دست آمد.

انریکه در نشست خبری پس از بازی گفت: «این اولین باری است که می‌بینم یک دروازه‌بان چهار پنالتی پیاپی را مهار می‌کند. واقعاً شگفت‌انگیز بود.»

در شرایطی که بازیکنان پاری‌سن‌ژرمن نیز از روی نقطه پنالتی بی‌اشتباه نبودند، واکنش‌های سافونوف جریان بازی را کاملاً تغییر داد. با این حال، سرمربی اسپانیایی تأکید کرد که این موفقیت حاصل تلاش جمعی تیم است. او افزود: «ما خوشحالیم که به کسب جام‌ها ادامه می‌دهیم و به‌طور کامل شایسته این پیروزی بودیم.»

انریکه در پاسخ به سؤالی درباره رقابت درون دروازه پاری‌سن‌ژرمن پس از این نمایش درخشان، از پرداختن به جزئیات فنی خودداری کرد و گفت: «الان زمان صحبت درباره این موضوع نیست. این لحظه، زمان جشن گرفتن این جام، قدردانی از همه بازیکنان، چه آن‌هایی که بازی کردند و چه آن‌هایی که فرصت حضور نداشتند، و خوشحالی برای هواداران‌مان است.»

سرمربی پاری‌سن‌ژرمن در پایان تأکید کرد: «ما می‌خواهیم به تاریخ‌سازی ادامه دهیم، اما فعلاً باید از این لحظه لذت ببریم.»

منبع: خبر ورزشی

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha