تحولات منطقه

رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم  پزشکی مشهد گفت: در روزهای برفی و سرد اخیر، بیش از ۲ هزار ماموریت اورژانس پیش بیمارستانی در مناطق زیر پوشش این دانشگاه به ثبت رسیده است.

ثبت بیش از ۲ هزار ماموریت اورژانس ۱۱۵ مشهد در روزهای برفی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دکتر علی یزدانی روز پنجشنبه افزود: با آغاز بارش برف و کاهش شدید دما طی ۴٨ ساعت گذشته، تیم های اورژانس پیش بیمارستانی به منظور ارائه خدمات مناسب در حالت آماده باش بودند و کارشناسان پاسخگو به تلفن اورژانس ١١۵ به بیش از هفت هزار تماس پاسخ دادند.

وی ادامه داد: در این بازه زمانی به ۲۰ مورد زمین‌خوردگی و صدمات به اندام‌ها و ۶ مصدوم ناشی از سرمازدگی امداد رسانی شد.

رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: همچنین در این مدت به بیش از ۱۵ مادر باردار نیز خدمات فوریتهای پزشکی ارائه شد و ۲ نوزداد نیز در دستان پر مهر پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه متولد شدند.

دکتر یزدانی از شهروندان به‌خصوص سالمندان خواست تا در روزهای برفی و یخبندان به ویژه در ساعات پایانی شب، تا حد امکان از منزل خارج نشوند و در صورت ضرورت، با کمک و حمایت یک نفر از منزل خارج گردند.

وی همچنین خطاب به شهروندان تاکید کرد: از روشن‌کردن لوازم گرمایشی غیراستاندارد و مسدودکردن همه منافذ موجود در منزل خودداری کرده و نسبت به بررسی وضعیت لوله و دودکش بخاری‌ها توجه ویژه داشته باشند.

مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۱۶۹ پایگاه عملیاتی شامل ۱۰۲ پایگاه شهری، ۶۷ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه امداد هوایی، ۱۸۲ دستگاه آمبولانس، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۳۱ دستگاه موتورلانس و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات با زیر پوشش داشتن ۱۵ شهرستان به صورت شبانه روزی و رایگان در حال ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha