تحولات منطقه

معاون حقوقی رئیس جمهور در خصوص لایحه منع خشونت علیه زنان یادآور شد: عنوان لایحه نخستی که به مجلس رفت "مبارزه با خشونت علیه زنان" بود و رویکرد دولت در آن لایحه نفی خشونت علیه زنان و جلوگیری از این مساله بوده است.

رانندگی موتورسیکلت برای خانم‌ها خلاف قانون نیست / با مقررات فعلی می‌توان برای خانم‌ها گواهینامه موتورسیکلت صادر کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

معاون حقوقی رئیس جمهور درباره صدور گواهی نامه موتورسیکلت برای زنان گفت: از منظر حقوقی که ما بررسی کردیم از دید ما گواهینامه رانندگی موتورسیکلت برای خانم‌ها خلاف قانون نیست و با مقررات فعلی می‌توانند صادر کنند حالا اگر مشکلات اجرایی دارد، باید مشکلات اجرایی آن را برطرف کنند.

مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور درباره اینکه با توجه به دستور رئیس مجلس درباره بررسی لایحه حمایت از زنان بدون نوبت در صحن مجلس درباره اینکه آیا این لایحه مورد تایید دولت است، گفت: در حال حاضر در جریان اصلاحات یک تا دو ماه گذشته که در کمیسیون‌های مجلس انجام شده نیستم؛ چراکه در حوزه کار معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده و معاونت امور مجلس ریاست جمهوری است.

وی ادامه داد: از همین رو من اطلاعات کافی درخصوص تغییرات صورت گرفته ندارم. ما نظراتی داشتیم که در اصلاحات اولیه‌ای که در لایحه صورت گرفته بود، ارائه دادیم.انصاری یادآور شد: لایحه اولیه‌ای که به مجلس رفته بود با عنوان مبارزه با خشونت علیه زنان بود و رویکرد دولت در آن لایحه نفی خشونت علیه زنان و جلوگیری از این مساله بوده است، بنابراین در حال حاضر دقیق نمی‌دانم آن چارچوب کلی چه تغییراتی کرده است.

معاون حقوقی رئیس جمهور گفت: من امیدوارم آن روح کلی حاکم بر لایحه دولت حفظ شده باشد بنابر این الان به طور قطع چون از تغییرات بعدی اطلاع ندارم، نمی‌توانم اظهارنظر کنم.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش در مورد اینکه درباره صدور گواهی نامه برای موتورسواری بانوان نامه‌ای از طرف یکی معاونت‌های معاونت حقوقی برای نیروی انتظامی رفته بوده آیا پاسخ داده شده به این نامه گفت: من همین قدر می‌توانم عرض کنم که از نظر حقوقی که ما بررسی کردیم و از دید ما گواهینامه رانندگی موتورسیکلت برای خانم‌ها خلاف قانون نیست و با مقررات فعلی می‌توانند صادر کنند، حالا اگر مشکلات اجرایی دارد، باید مشکلات اجرایی آن را برطرف کنند.

منبع: خبر آنلاین

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha