تحولات منطقه

مدیرکل ثبت اسناد و املاک یزد با تاکید بر لزوم جدی گرفتن تعویض اسناد دفترچه‌ای از سوی مردم گفت: ۹۰ هزار سند دفترچه‌ای در مناطق مختلف این استان وجود دارد.

وجود ۹۰ هزار سند دفترچه‌ای در یزد / مردم تعویض دفترچه‌ها را جدی بگیرند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

«مهدی اقبال» افزود: از ابتدای سال‌ ۱۴۰۴ تاکنون با همکاری مردم و پیگیری اداره‌های ثبت اسناد و املاک، مناطق شاهد تحقق ۹۵ درصدی برنامه تکلیفی سازمان ثبت اسناد و املاک در این امر هستیم.

وی بیان کرد: بر اساس قانون جدید الزام که در سوم تیر ۱۴۰۳ ابلاغ و اجرا شده، اسناد تک برگی به صورت سبزرنگ است و از این تاریخ نه تنها اسناد عادی اعتبار ندارند، بلکه اسناد دفترچه‌ای هم باید به طور حتم به تک برگ تبدیل و سپس، خدمات دریافت شود.

این مسوول گفت: با توجه به ضریب امنیت بالا و جانمایی دقیق حد و مرز املاک در اسناد مالکیت تک‌برگ (حدنگار)، تعویض اسناد دفترچه‌ای به تک‌برگ به موجب قانون جامع حدنگار الزامی شده و به موجب تبصره ذیل ماده ۱۱ قانون جامع حدنگار و مصوبه‌های شورای قضایی استان یزد، ارایه هرگونه خدمات به دارندگان اسناد دفترچه‌ای ممنوع است.

وی با قدردانی از همه اقدام‌های انجام شده اظهار کرد: زیرساخت اصلی اجرای قانون الزام، تعویض اسناد دفترچه‌ای است و باید مورد توجه جدی مردم قرار گیرد و امیدواریم با همراهی بیشتر، شاهد حل مشکل باشیم.

اقبال همچنین به اهمیت فعالیت‌های فرهنگی و اطلاع‌رسانی در خصوص این موضوع در استان یزد تاکید و اضافه کرد: نقش خبرنگاران و رسانه‌های گروهی به منظور تبیین موضوع برای مردم و اطلاع‌رسانی به موقع و درست مورد تاکید است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha