تحولات منطقه

مدیرکل تعاون استان تهران در خصوص برخی گزارش ها در مورد الزام مردم برای خرید همه اقلام کالابرگ از یک فروشگاه گفت: این الزام تخلف است، و هیچکس حق ندارد محدودیتی برای خرید ایجاد کند.

فروشنده نباید خریدار را ملزم به خرید تمام اقلام کالابرگ از یک مرکز کند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

بهزاد سام دلیری در خصوص اختلاف قیمت گوشت قرمز در برخی فروشگاه های عرضه اقلام کالابرگ اظهار کرد: این ایراد به برخی از فروشگاه ها وارد است و باید رفع شود و مردم دقیقاً بدانند، قیمت گوشت قرمز چقدر است.

وی گفت: باید قیمت مصوب در سطح استان تهران مشخص باشد و در همین راستا دستور داده شد، موضوع مورد واکاوی و بررسی قرار گرفته و ایراد رفع شود.

دلیری همچنین بر لزوم پیگیری اتحادیه های عرضه مواد پروتئینی در خصوص اختلاف قیمت گوشت گوسفند و گوساله تاکید کرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران همچنین در خصوص برخی گزارش ها در مورد الزام مردم برای خرید همه اقلام کالابرگ از یک فروشگاه نیز گفت: این الزام تخلف است، هیچ محدودیتی وجود ندارد و هیچکس حق ندارد محدودیتی برای خرید مردم ایجاد کند و خریداران حتی می توانند، به میزان جزئی و کم خرید کنند و منعی وجود ندارد.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha