تحولات منطقه

تولیت آستان مقدس مسجد جمکران گفت: اینکه مسجد مقدس جمکران مسئولیت ترویج و توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار را بر عهده گرفته است به این معنا نیست که دیگران در این موضوع مسئولیتی ندارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین اجاق نژاد: همه در ترویج فرهنگ مهدوی نقش دارند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
حجت‌الاسلام و المسلمین سید علی‌اکبر اجاق نژاد در دومین جلسه ستاد توسعه فرهنگ مهدویت و انتظار که در سالن جلسات آستان مقدس مسجد جمکران برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، اظهار کرد: به‌عهده‌گرفتن توسعه فرهنگ مهدوی یک اقدام بسیار مهم است.

وی اضافه کرد: اینکه ما مسئولیت این کار را بر عهده گرفتیم به این معنا نیست که اجازه نمی‌دهیم دیگران کار کنند و دیگران نیز نباید تصور کنند که دیگر مسئولیتی بر گردن آن‌ها نیست.

تولیت آستان مقدس مسجد جمکران با اشاره به اینکه رویکرد ما در تصمیم‌گیری‌ها، رویکرد شورایی و مشورتی است، مطرح کرد: به‌عنوان خادم مردم در مسجد مقدس جمکران تلاش داریم هر تصمیمی که گرفته می‌شود را به بهترین شکل اجرا کنیم.

وی با بیان اینکه برای پذیرایی از دانشجویان و دانش‌آموزان به این نتیجه رسیده‌ایم که باید یک اردوگاه ویژه جوانان در مسجد مقدس جمکران داشته باشیم، خاطرنشان کرد: زمین این اردوگاه و محتوای قابل‌ارائه در آن آماده است، ولی برای ساخت اردوگاه نیازمند حمایت و همکاری سایر نهادها هستیم.

منبع: خبرگزاری رسمی حوزه

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha