تحولات منطقه

۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۸
کد مطلب: ۱۱۲۷۴۶۷

رئیس پلیس امنیت اقتصادی خراسان شمالی از کشف ۵۵۰۰ کیلوگرم چوب و فرآورده‌های جنگلی قاچاق در شهرستان بجنورد خبر داد.

ایست پلیس به قاچاق چوب در بجنورد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرهنگ مهدی حصاری اظهار کرد: در راستای مقابله با قاچاق کالا و صیانت از منابع طبیعی، مأموران پلیس امنیت اقتصادی با برقراری تور ایست و بازرسی موقت در محورهای مواصلاتی شهرستان بجنورد، یک دستگاه کامیون حامل چوب و فرآورده‌های جنگلی را متوقف کردند.

وی افزود: در بازرسی از این خودرو، مقدار پنج و نیم تن چوب و فرآورده‌های جنگلی قاچاق کشف شد که کارشناسان ارزش ریالی آن را دو میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال برآورد کردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی خراسان شمالی با بیان اینکه در این رابطه دو نفر متهم دستگیر شدند، تصریح کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

سرهنگ حصاری تأکید کرد: پلیس امنیت اقتصادی با جدیت با هرگونه قاچاق به‌ویژه در حوزه منابع طبیعی برخورد کرده و از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha