تحولات منطقه

۱۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۸
کد مطلب: ۱۱۲۸۶۷۶

با توجه به ورود سامانه بارشی به استان خراسان رضوی از عصر روز گذشته، هم اکنون بارش برف در مشهد آغاز شد.

بارش برف در مشهد آغاز شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

بارش برف از عصر امروز، پنجشنبه ۱۶ بهمن‌ماه، در مشهد آغاز شده است.

بر اساس اعلام هواشناسی، بارندگی‌ها در سطح استان خراسان رضوی تا اوایل وقت فردا ادامه خواهد داشت، اما در طول روز فردا بارش قابل‌توجهی در استان پیش‌بینی نمی‌شود.

همزمان با این سامانه بارشی، دمای هوا در مشهد به حدود منفی یک درجه سانتی‌گراد رسیده و کاهش نسبی دما در ساعات شبانه محسوس بوده است. با این حال، طبق پیش‌بینی‌ها از فردا روند.

افزایشی دما در سطح استان آغاز خواهد شد و انتظار می‌رود هفته آینده، هفته‌ای نسبتاً گرم برای خراسان رضوی رقم بخورد.

گفتنی است؛ همزمان با آغاز بارش برف، در برخی محورهای مواصلاتی استان نیز شرایط جوی ناپایدار گزارش شده و از رانندگان خواسته می‌شود با رعایت احتیاط و همراه داشتن تجهیزات زمستانی تردد کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حسن IR ۱۲:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۷
    0 0
    کو برف چشماتون آلبالو گیلاس می بینه