تحولات منطقه

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلا اعلام کرد از مهرماه امسال تاکنون بیش از ۱۴۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی از طریق واردات و عرضه شمش طلای استاندارد در ایران انجام شده است.

جذب ۱۴۰ میلیون دلار سرمایه خارجی از مسیر واردات شمش طلا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

اصغر بالسینی، سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران، با اشاره به مصوبه هیأت وزیران در مهرماه سال جاری درباره تسهیل واردات شمش طلای استاندارد توسط سرمایه‌گذاران خارجی گفت: در پی اجرای این مصوبه، تاکنون بیش از ۱۴۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی از مسیر واردات شمش طلا و عرضه آن در مرکز مبادله جذب شده است.

به گفته بالسینی، بر اساس تازه‌ترین آمارهای مرکز مبادله، سرمایه‌گذاران خارجی از مهرماه تاکنون حدود ۴۸۸ کیلوگرم شمش طلای استاندارد وارد کشور کرده و در حراج‌های حضوری این مرکز به فروش رسانده‌اند.

وی افزود: مجوز معاملات این شمش‌ها در چارچوب آیین‌نامه مصوب هیأت وزیران صادر شده و ورود آنها به منظور تقویت بازار رسمی طلا و ایجاد فرصت سرمایه‌گذاری در بخش‌های تولیدی کشور آزاد اعلام شده است.

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلا توضیح داد که تاکنون ۲۱ شرکت خارجی در قالب سرمایه‌گذار خارجی اقدام به واردات طلا کرده‌اند و درآمد حاصل از فروش این شمش‌ها را در پروژه‌های اقتصادی اولویت‌دار کشور سرمایه‌گذاری کرده‌اند؛ از جمله در حوزه‌های پتروشیمی، مس، فولاد و روغن پایه.

بالسینی تأکید کرد اجرای این سازوکار نشان می‌دهد سیاست آزادسازی واردات طلای استاندارد توانسته در مدت کوتاهی جریان ورود سرمایه را فعال کند و موجب تقویت بخش تولید شود. وی افزود انتظار می‌رود با تداوم این روند، میزان مشارکت سرمایه‌گذاران خارجی در طرح‌های زیربنایی کشور افزایش یابد.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha