تحولات منطقه

هزاران تن از مردم استرالیا با برگزاری تظاهرات علیه سفر رئیس رژیم صهیونیستی به این کشور خواهان بازداشت وی شدند.

تظاهرات هزاران استرالیایی علیه رئیس اسرائیل؛ «هرتزوگ را بازداشت کنید»
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به نقل از عربی ۲۱، مردم استرالیا در شهرهای مختلف این کشور علیه اسحاق هرتزوگ به خیابان ها آمده و خواهان بازداشت وی شدند.

هرتزوگ سفر رسمی چهار روزه خود را بنا به دعوت نخست وزیر استرالیا به این کشور آغاز کرده تا به اصطلاح هم دردی اش را در قبال حمله مسلحانه صورت گرفته علیه یهودیان در ۱۴ دسامبر گذشته در سیدنی نشان دهد.

این سفر موجی از خشم گسترده را در میان مردم استرالیا برانگیخته و هزاران تن علیه رئیس رژیم صهیونیستی و در حمایت از مردم فلسطین در خیابان ها حضور پیدا کردند.

آنها خواهان بازداشت رئیس رژیم صهیونیستی به اتهام ارتکاب جنایات جنگی شدند. سیدنی نیز شاهد اتخاذ تدابیر امنیتی شدید از سوی پلیس بود به طوری که سه هزار نیروی پلیس برای تأمین امنیت این سفر مستقر شده اند.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha