تحولات منطقه

فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران درباره چگونگی فعالیت‌ واحدهای صنفی و اماکن عمومی در ماه رمضان اطلاعیه‌ صادر کرد.

جزئیات تازه از مقررات رمضانی پلیس؛ از فعالیت رستوران‌ها تا روزه‌خواری در پارک‌ها
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه‌ای ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان، «ماه تزکیه و خودسازی» توجه هموطنان، به ویژه متصدیان واحدهای صنفی و اماکن عمومی را به رعایت و اجرای موارد زیر جلب کرد:

۱- متصدیان هتل‌ها، مهمانپذیرها، رستوران‌های بین راهی، پایانه‌ها، فرودگاه‌ها و ایستگاه‌های راه‌آهن، با گرفتن مجوز از مراکز ذیربط و ضمن رعایت شئون اسلامی و پوشاندن فضای خود ( به نحوی که از بیرون قابل رؤیت نباشد ) می‌توانند به مسافران، خدمات ارائه و فعالیت سایر اماکن پذیرایی بدون مجوز ویژه، از یک ساعت قبل از اذان مغرب (افطار) مجاز است.

۲-به منظور تسهیل امور روزانه‌ هموطنان در ماه مبارک رمضان و مراجعه نکردن حضوری به مراکز خدمت‌رسان، استفاده از اپلیکیشن"پلیس من" توصیه می‌شود.

۳- تاکید می گردد سرنشینان وسایل نقلیه (عمومی و شخصی) که در حال تردد هستند و همچنین هموطنانی که از فضای پارک‌ها، بوستان‌ها و تفرجگاه ها استفاده می‌کنند با رعایت حرمت ماه مبارک رمضان از هرگونه تظاهر به روزه خواری، و اعمال منافی شئون اسلامی و اخلاقی اجتناب کنند.

۴- گشت‌های انتظامی در زمان افطار و شب‌های قدر که حضور و تردد مردم عزیز، تراکم بیشتری دارد، تلاش می کنند با حضور خود، رفت و آمد را تسهیل و امنیت را ارتقا ببخشند. در این خصوص، همکاری مردم عزیز و روزه‌داران گرامی، مثمر ثمر خواهد بود.

۵- ضوابط و نحوه صدور مجوز ویژه برای واحدهای صنفی در ماه مبارک از طریق اتحادیه‌های صنفی ذیربط ابلاغ شده است.

۶- مسئولیت رعایت نکردن موارد یاد شده، متوجه مسئولان و متولیان اماکن مربوطه است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha