تحولات منطقه

رییس‌جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برنامه های دولت برای رفع محرومیت لرستان گفت: دولت چهاردهم توجه ویژه ای به لرستان داشته و کارهای کارشناسی برای رفع محرومیت‌های آن اجرا کرده است.

پزشکیان: دولت توجه ویژه‌ای به لرستان دارد/ ۱۱۰ همت سرمایه گذاری پیش‌بینی شد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

«مسعود پزشکیان» امروز پنجشنبه ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴ در جریان سفر استانی به لرستان در گفت وگوی زنده تلویزیونی افزود: قبل از سفر کارهای کارشناسی با کمک معاونت اجرایی نهاد ریاست جمهوری، نمایندگان استان، کارشناسان و مدیران در خصوص مشکلات و اولویت های لرستان انجام شد.

وی ادامه داد: برای اولین بار در خصوص کمک و کارسازی های دولت، به صورت ویژه به لرستان توجه شده است.

وی با اشاره به مجموع سرمایه گذاری های دولتی، تسهیلاتی و بخش خصوصی به رقم مجموع ۱۱۰ هزار میلیارد تومان برای لرستان تصریح کرد: این در مقایسه با ۵۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار اقدامات عمرانی کشور، عدد قابل توجهی امی باشد.

رییس جمهور با اشاره به اینکه منابع دولتی و تسهیلات بانکی با اولویت آب، راه و بهداشت در استان‌ها اختصاص یافته است افزود: نزدیک به ۲۹ هزار و ۳۱۰ میلیارد تومان از اعتبارات دولتی برای پروژه‌های مختلف از جمله آب، راه، انرژی و بهداشت و درمان لرستان اختصاص یافته است.

پزشکیان تصریح کرد: حدود ۲۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی نیز برای توسعه استان‌ در نظر گرفته شده و همه این منابع بر اساس تعهدات امضا شده با بانک‌ها، مدیران و سازمان برنامه و بودجه و با تایید استاندار تخصیص داده خواهد شد.

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی آماده سرمایه گذاری در استان هستند و تعهدات اولیه آنها شامل ۲۱۸ میلیون دلار و ۶۰ میلیون یورو می‌شود که این سرمایه‌گذاری‌ها در حوزه‌های کشاورزی، صنعت، تجارت، گردشگری و زیرساخت‌های اداری انجام خواهد که مجموع این سرمایه‌گذاری‌ها بیش از ۱۱۰ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود.

وی ابراز امیدواری کرد این اقدامات بخشی از عقب‌ماندگی‌های توسعه‌ای استان را جبران کند.

«مسعود پزشکیان» رییس‌ جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه ۲۹ بهمن ماه و در نوزدهمین سفر استانی خود با استقبال نماینده ولی فقیه، استاندار و جمعی از مسوولان لرستان وارد فرودگاه خرم‌آباد شد.

سفر مسعود پزشکیان به لرستان با هدف بررسی میدانی مسائل و ظرفیت‌های استان، برگزاری نشست‌های تخصصی، پیگیری برنامه‌های توسعه‌ای در دستور کار دولت چهاردهم و افتتاح سه طرح در حال برگزاریست.

ادای احترام به مقام شامخ و تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا از نخستین برنامه‌های رییس‌ جمهور در بدو ورود به استان و برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای روز نخست این سفر، نشست با فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران، افتتاح سه طرح، جلسه نهضت توسعه عدالت آموزشی و نشست با فرهیختگان و فعالان فرهنگی بود.

همچنین امروز پنجشنبه نیز نشست با فعالان سیاسی و اجتماعی به ریاست رییس جمهور برگزار شد تا به بررسی مسائل اولویت‌ دار لرستان و اتخاذ تصمیمات اجرایی در حوزه‌های اقتصادی، عمرانی و اجتماعی بپردازد.

دکتر پزشکیان در پایان سفر با حضور در برنامه زنده تلویزیونی، به مردم استان در خصوص خدمات و اقدامات دولت گزارش ارایه کرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha