تحولات منطقه

دومین هواپیمای سوخت‌رسانی که در حریم هوایی عراق دچار حادثه شده بود، در فرودگاه بن گوریون به زمین نشست.

هواپیمای سوخت‌رسان آمریکا در آسمان عراق منهدم شد / فرار دومین هواپیمای آسیب‌دیده به فرودگاه بن‌گوریون
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم اسرائیل خبر داد که دومین هواپیمای سوخت‌رسانی که در حریم هوایی عراق دچار حادثه شده بود، در فرودگاه بن گوریون به زمین نشست.

منابع خبری تصاویری از هواپیمای سوخت رسان KC-۱۳۵ Stratotanker USAF نیروی هوایی آمریکا که در حریم هوایی عراق دچار حادثه شده بود، منتشر کردند.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، زمانی که هواپیمای سوخت رسان KC-۱۳۵ Stratotanker USAF نیروی هوایی آمریکا در فرودگاه بن‌گوریون تل آویو فرود آمد، تقریبا نیمی از تثبیت‌کننده عمودی خود را از دست داده بود.

ساعاتی پس از اعلامیه ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) در خصوص سرنگونی یک هواپیمای KC-۱۳۵ در غرب عراق، مقاومت اسلامی عراق در اطلاعیه‌ای مسئولیت این حمله را برعهده گرفت.

در این اطلاعیه آمده است: در حراست از حاکمیت ملی و برای مقابله با نقض حریم هوایی کشورمان، رزمندگان مقاومت اسلامی عراق با «سلاح مناسب» یک فروند هواپیمای سوخت‌رسان KC-۱۳۵ متعلق به اشغالگران را در آسمان غرب عراق ساقط کردند.

بامداد امروز جمعه سنتکام در اطلاعیه مبهمی اعلام کرد: این حادثه در حریم هوایی خودی و در جریان عملیات خشم حماسی رخ داده است و تلاش‌های امداد و نجات همچنان ادامه دارد.».

ارتش آمریکا مدعی شد: دو هواپیما در این حادثه دخیل بوده‌اند. یکی از هواپیماها در غرب عراق سقوط کرد و دومی به سلامت فرود آمد. سنتکام همچنین ادعا کرد: این حادثه نه به دلیل آتش دشمن بود و نه به دلیل آتش خودی.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha