تحولات منطقه

رییس اتحادیه صنف تعمیرکاران و فروشندگان لاستیک مشهد گفت: با توجه به افزایش قیمت لاستیک و کاهش توان خرید مردم، فروشندگان عموما لاستیک‌ها را کمتر از قیمت مصوب به فروش می‌رسانند.

عرضه لاستیک خودرو پایین‌تر از قیمت مصوب در مشهد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

کاظم پورحسینی افزود: آزادسازی نرخ ارز باعث شده است که اختلاف بین نرخ دولتی یا مصوب لاستیک با نرخ آزاد آن در بازار به صفر برسد. با این حال نزدیک شدن به ایام پایانی سال و افزایش مسافرت‌ها کسادی بازار این کالا را در پی نداشته و همچنان خرید و فروش لاستیک انجام می‌شود.

وی بیان کرد: تغییر سیاست‌های ارزی و حذف ارز ترجیحی از مواد اولیه تولید لاستیک در کشور و همچنین ممنوع شدن واردات آن باعث افزایش ۵۰ درصدی نرخ لاستیک تا امروز شده است.

پورحسینی اظهار کرد: قیمت هر جفت لاستیک پراید از حدود سه میلیون و ۱۸۰ هزار تومان به چهار میلیون و ۹۵۰ هزار تومان و هر جفت لاستیک پژو از سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به پنج میلیون و ۴۵۰ هزار تومان رسیده است.

رییس اتحادیه صنف تعمیرکاران و فروشندگان لاستیک مشهد اضافه کرد: هم اینک واردات لاستیک با سایزهای ۱۳، ۱۴ و ۱۵ به دلیل تولید داخلی آن ممنوع است، اگر هم این سایزها وارد کشور می‌شود از طریق قاچاق یا مربوط به ثبت سفارش‌های گذشته بوده است، با این حال عمده واردات رسمی لاستیک‌ مربوط به سایزهای ۱۷ و ۱۸ است.

وی شمار نمایندگی‌های فروش لاستیک در مشهد را ۱۰۰ مورد و شمار واحدهای صنفی دارای پروانه کسب زیرپوشش اتحادیه صنف تعمیرکاران و فروشندگان لاستیک را هزار واحد ذکر کرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha