تحولات منطقه

دبیر کمیسیون آموزش عمومی قرآن وزارت آموزش و پرورش، از الزام آموزش سالانه ۶۰ هزار آموزگار ابتدایی، ارتقای سواد قرآنی دانشجومعلمان و راه‌اندازی مدارس حفظ‌محور در چارچوب برنامه هفتم پیشرفت خبر داد.

آموزش سالانه ۶۰ هزار آموزگار برای ارتقای سواد قرآنی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمدرضا مسیب‌زاده؛ مشاور وزیر و دبیر کمیسیون آموزش عمومی قرآن وزارت آموزش و پرورش،اظهار کرد: حضور مسئولان استانی و گزارش‌های ارائه‌شده در این جلسه، نشانگر یک عزم همگانی و مدیریت متعهدانه در استان سمنان است.

دبیر کمیسیون آموزش عمومی قرآن با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد لزوم عملیاتی شدن اسناد، افزود: اسناد بالادستی زمانی ارزش پیدا می‌کنند که نقش عملیاتی و اجرایی پیدا کنند. سند توسعه آموزش عمومی قرآن با شش راهبرد و ۵۲ اقدام، یک نقشه راه جامع است و خوشبختانه استان سمنان در اجرایی‌سازی این سند پیشگام بوده است.

وی از تهیه «دستنامه» اقدامات ۵۲گانه بر اساس سند توسعه آموزش عمومی خبر داد و گفت: این دستنامه که تمام انتظارات سند از ما را مشخص کرده، باید در اختیار اعضای کمیسیون‌های استانی قرار گیرد.

مسیب زاده با تأکید بر این‌که این کمیسیون تنها به آموزش‌وپرورش تعلق ندارد، خاطرنشان کرد: اگرچه دانش‌آموزان و فرهنگیان حدود ۴۵ درصد مخاطبان ما را تشکیل می‌دهند، اما سایر اقشار، اصناف و دستگاه‌ها نیز باید در این مسیر مشارکت داشته باشند. حضور مدیران کل دستگاه‌های مختلف در این جلسه، نشان‌دهنده باور جدی به این رویکرد است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به چهار تکلیف برنامه هفتم پیشرفت در حوزه قرآن اشاره کرد و گفت: نخستین تکلیف، ارتقای سواد قرآنی آموزگاران است؛ با وجود بیش از ۳۴۰ هزار آموزگار ابتدایی، باید سالانه ۶۰ هزار نفر از آن‌ها آموزش ببینند. دومین مأموریت، حفظ قرآن با دو رویکرد حفظ عمومی، شامل حفظ جزء ۳۰ برای دو میلیون نفر و مدارس حفظ‌محور با هدف ایجاد ۱۲۰۰ مدرسه تا پایان برنامه است که سالانه باید ۲۰۰ تا ۲۵۰ مدرسه از این نوع راه‌اندازی شود. سومین وظیفه، ارتقای سواد قرآنی دانشجو معلمان در دوران تحصیل در دانشگاه فرهنگیان است.

مسیب زاده ادامه داد: چهارمین تکلیف نیز انسداد بی‌سوادی قرآنی با تمرکز بر ریشه‌کن کردن مشکلات قرآنی در دوره ابتدایی و پیش‌دبستانی می‌باشد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش از تشکیل هیئت اندیشه‌ورز کمیسیون آموزش عمومی قرآن با حضور ۳۴۰ نفر از فرهیختگان قرآنی کشور خبر داد و گفت: از این تعداد، ۱۸۰ نفر دارای مدرک دکترای علوم قرآنی هستند.

دبیر کمیسیون آموزش عمومی قرآن وزارت آموزش و پرورش در پایان با تأکید بر استفاده از روش‌های نوین آموزشی متناسب با زبان روز افزود: امروز نیز باید به بحث هوش مصنوعی و روش‌های نوین آموزشی توجه ویژه داشته باشیم.

منبع: خبرگزاری ایلنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha