تحولات منطقه

حجت الاسلام حسینی از حضور فعال این مجموعه در سی‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم تهران خبر داد و اعلام کرد منتخبی از قرآن‌های نفیس چاپی و آثار خطی همانندسازی‌شده، در مصلای بزرگ امام خمینی در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

درخشش گنجینه رضوی در سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم تهران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید جلال حسینی دراین‌خصوص به خبرنگار ما، گفت: این سازمان در نخستین روزهای ماه مبارک رمضان، منتخبی از آثار، نفایس و دستاوردهای قرآنی خود را در غرفه اعتاب مقدسه جمهوری اسلامی ایران در سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم که به‌طور رسمی، شنبه، دوم اسفندماه ۱۴۰۴، در مصلای امام خمینی (ره) تهران گشایش یافت، به نمایش گذاشته است.

نمایش قرآن‌های چاپی نفیس

رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی بیان کرد: در این راستا، مجموعه‌ای از قرآن‌های مترجم چاپی موجود در تالار مطالعه کتاب‌های خارجی کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی به ۷۹ زبان دنیا در این نمایشگاه در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

وی افزود: قرآن‌هایی به زبان‌هایی هم‌چون هندی، تانزانیایی، تامیلی، ژاپنی، دانمارکی، روسی، چینی، تایلندی، ارمنی، یونانی، ترکی آذری، تاجیکی، اسپانیایی و...، در این غرفه به چشم می‌خورد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسینی هم‌چنین عنوان کرد: به همت این سازمان، مجموعه‌ای منتخب از قرآن‌های کم‌نظیر چاپی کتابخانه مرکزی این آستان مقدس در قطع‌های مختلف که دارای جلدها و قاب‌های نفیس است، برای نخستین بار در نمایشگاه قرآن تهران در معرض دید عموم گذاشته شده است.

رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی ادامه داد: معرفی نمونه‌هایی از آثار قرآنی خطی همانندسازی شده گنجینه رضوی (بازنشر شده) که به‌دست‌خط شریف ائمه اطهار (ع) منسوب است، همچون «مصحف الرضا (ع)» و «مصحف شریف امام علی (ع)»، از دیگر فعالیت‌های این سازمان در نمایشگاه قرآن کریم تهران است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسینی تصریح کرد: هم‌چنین بازدیدکنندگان نمایشگاه از طریق سامانه بازدید مجازی موزه‌های آستان قدس رضوی که به همت موزه دیجیتال این آستان مقدس طراحی شده و در این غرفه نصب شده است، می‌توانند با موزه قرآن و نفایس به‌عنوان یکی از موزه‌های منحصربه‌فرد حرم مطهر حضرت رضا (ع)، آشنا شوند.

گفتنی است، سی و سومین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم که با شعار «ایران در پناه قرآن»، در شبستان اصلی مصلای بزرگ امام خمینی (ره) تهران دایر شده تا ۱۵ اسفندماه سال جاری، از ساعت ۱۶ تا ۲۳، پذیرای اهل علم و معرفت است.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha