تحولات منطقه

در پی جنایت جنگی تروریست های آمریکایی و صهیونی در حمله به مدرسه دخترانه ابتدایی شجره طیبه در شهرستان میناب استان هرمزگان، وزارت کشور در تعامل با وزارت آموزش و پرورش و با پیگیری وزارت امور خارجه در حال ثبت شکایت رسمی به مراجع بین المللی و حقوقی است.

شکایت وزارت کشور به مراجع بین‌المللی در پی جنایت جنگی مدرسه میناب
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در این راستا مستندات لازم شامل مشخصات و تصاویر کودکان معصوم و بی دفاع که در حال تحصیل مورد حمله وحشیانه رژیم کودک کش امریکا و صهیونی قرار گرفتند، جمع آوری شده و برای ثبت در مراجع بین المللی در اختیار وزرارت امور خارجه کشورمان قرار گرفته است.

این جنایت جنگی که برخلاف تمامی اصول و مبانی حقوق بین المللی و انسانی و بر خلاف شعارهای دروغین امریکا در صیانت از حقوق بشر است با جدیت دنبال می شود.

در حالی که سردمداران ارتش تروریستی آمریکا روی بی‌کیفر ماندن (Impunity) این جنایت جنگی حساب کرده‌اند، از مراجع ذیصلاح بین‌المللی انتظار می‌رود، قاطعانه و فوری این جانیان کودک‌کش را پای میز محاکمه بکشانند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha