تحولات منطقه

بهره‌برداری از ۵ کیلومتر جدید از مسیر دو بانده محور شادمهر به کاشمر با صرف ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار آغاز و این قطعه زیر بار ترافیک قرار گرفت.

بهره‌برداری از ۵ کیلومتر از محور شادمهر–کاشمر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری کاشمر در مراسم افتتاح این پروژه اظهار کرد: با پیگیری‌های مستمر مسئولان شهرستان و تأمین اعتبارات لازم، امروز ۵ کیلومتر از محور شادمهر–کاشمر با حضور مسئولان استانی اداره‌کل راه و شهرسازی، پلیس‌راه، و راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به بهره‌برداری رسید و زیر بار ترافیک قرار گرفت.

وی افزود: برای اجرای این بخش از پروژه، بیش از ۲۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است و با همکاری و تلاش همه دستگاه‌ها، امیدواریم شاهد بهره‌برداری کامل از این محور که یکی از مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی و زیربنایی منطقه است، باشیم.

رئیس اداره راه و شهرسازی کاشمر نیز در این مراسم با اشاره به مشخصات فنی طرح گفت: محور شادمهر–کاشمر به طول ۵۴ کیلومتر از پرترددترین مسیرهای استان محسوب می‌شود. تاکنون ۱۴ کیلومتر از مسیر از سمت کاشمر دو بانده شده و با تأمین اعتبار و انعقاد دو قرارداد ۲۰ کیلومتری جدید، مجموع ۴۰ کیلومتر دیگر در دست اجراست.

گلستانی تصریح کرد: طی دو سال گذشته، ۷ کیلومتر از مسیر در اسفند ۱۴۰۳، ۱۰ کیلومتر در تابستان ۱۴۰۴ و امروز نیز ۵ کیلومتر دیگر به بهره‌برداری رسیده است. در حال حاضر عملیات اجرایی از کیلومتر ۱۴ تا سه‌راهی شادمهر در حال اجراست و تنها ۱۸ کیلومتر باقی‌مانده از مسیر نیز در دست ساخت است.

وی در پایان با اشاره به برنامه زمان‌بندی پیش‌رو اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود در اردیبهشت یا خرداد ۱۴۰۵، عملیات اتصال نهایی انجام و محور شادمهر–کاشمر به‌طور کامل دو بانده شود.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha