تحولات منطقه

رئیس سازمان مدارس غیردولتی تأکید کرد مؤسسان مدارس موظفند حقوق معلمان را مطابق قرارداد ۹ ماهه یا ۱۲ ماهه پرداخت کنند.

حقوق معلمان مدارس غیردولتی باید طبق قرارداد پرداخت شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش، با تأکید بر لزوم پرداخت کامل حقوق معلمان مدارس غیردولتی اظهار کرد: از سال‌های گذشته موضوع پرداخت حقوق بر اساس ۳۰ ساعت کار و ۳۰ روز بیمه برای معلمان مدارس غیردولتی مورد پیگیری قرار گرفته و بر این اساس، به میزانی که معلم در کلاس درس حضور دارد باید حقوق دریافت کند.

وی افزود: در برخی مدارس قراردادها به‌صورت ۹ماهه و در برخی دیگر حتی تا ۱۲ ماهه منعقد می‌شود. با توجه به اینکه این قراردادها میان مؤسسان مدارس و معلمان منعقد شده و معلمان نیز در فرآیند آموزش نقش‌آفرینی می‌کنند، مؤسسان مدارس موظف هستند تمامی حقوق و مزایای پیش‌بینی‌شده در قراردادها را به‌طور کامل پرداخت کنند.

محمودزاده ادامه داد: در شرایط فعلی که بخشی از آموزش‌ها در قالب آموزش‌های غیرحضوری و مجازی ارائه می‌شود، همچنان فعالیت معلمان ادامه دارد و تلاش آن‌ها در فرآیند آموزشی قابل توجه است؛ بنابراین ضروری است مؤسسان مدارس نسبت به پرداخت حقوق معلمان بر اساس قراردادهای منعقدشده اقدام کنند.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی با تأکید بر جایگاه معلم در نظام آموزشی گفت: بارها تأکید کرده‌ایم که اصل آموزش‌وپرورش معلم است. اگر منزلت، معیشت و مرجعیت معلم به‌خوبی دیده شود و همکاری مناسبی میان مؤسسان مدارس و معلمان شکل بگیرد، قطعاً کیفیت آموزشی نیز ارتقا خواهد یافت.

وی خاطرنشان کرد: خانواده‌ها نیز نسبت به کیفیت آموزش فرزندان خود نگرانی‌هایی دارند؛ به‌ویژه در سالی که بخش قابل توجهی از آموزش‌ها در فضای مجازی انجام شده است. از این رو لازم است معلمان از انگیزه کافی برخوردار باشند و پرداخت مناسب حقوق می‌تواند در افزایش این انگیزه مؤثر باشد تا از ظرفیت فضای مجازی برای آموزش بهتر استفاده شود.

محمودزاده همچنین با اشاره به برنامه‌های سازمان برای ارتقای کیفیت آموزشی گفت: برنامه‌هایی برای دانش‌آموزان و معلمان تدارک دیده شده که امیدواریم در اسرع وقت اجرایی شود تا به بهبود کیفیت آموزش کمک کند.

وی در پایان تأکید کرد: از مؤسسان مدارس غیردولتی درخواست داریم حتماً بر اساس قراردادهای منعقدشده با معلمان عمل کنند. در صورتی که گزارشی مبنی بر پرداخت نشدن حقوق معلمان به دست ما برسد، این موضوع تخلف محسوب می‌شود و در شورای نظارت با آن برخورد خواهد شد. با این حال انتظار داریم مؤسسان مدارس در این شرایط دشوار، توجه ویژه‌ای به وضعیت معیشتی معلمان داشته باشند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha