وداع با آقای شهید ایران

امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه خواستار توقف فوری حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی، خصوصا تاسیسات انرژی و آب در غرب آسیا شد و در این باره در تماس‌های تلفنی جداگانه با سران قطر و آمریکا گفت‌وگو کرد.

مکرون خواستار توقف فوری حملات به زیرساخت‌های انرژی در خاورمیانه شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مکرون بامداد پنجشنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: پس از حملاتی که به تأسیسات تولید گاز در ایران و قطر انجام شد، با [تمیم بن حمد آل‌ثانی] امیر قطر و رئیس جمهور دونالد ترامپ صحبت کردم.

وی افزود: توقف فوری حملاتی که زیرساخت‌های غیرنظامی، به ویژه تأسیسات انرژی و آب را هدف قرار می‌دهند، به نفع همه ماست. جمعیت غیرنظامی و نیازهای ضروری آنها، و همچنین امنیت تأمین انرژی باید در برابر تنش‌های نظامی محافظت شوند.

رژیم صهیونیستی چهارشنبه در هماهنگی با ایالات متحده آمریکا، یک حمله موشکی گسترده را علیه تأسیسات حیاتی انرژی ایران انجام داد. این حملات تروریستی منجر به آسیب‌دیدن پالایشگاه‌های میدان گازی پارس جنوبی در منطقه عسلویه در جنوب کشور شد.

در همین حال، قطر نیز اعلام کرد که شهرک صنعتی «راس لاوان» که مهمترین تاسیسات گازی این کشور است، هدف حمله قرار گرفت و «خسارات قابل توجهی» دید.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha