تحولات منطقه

۴ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۳:۱۶
کد مطلب: ۱۱۳۸۷۴۱

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد که موازنه قدرت در جنگ به نفع ایران درحال تغییر است.

بروجردی: موازنه قدرت به نفع ایران در حال تغییر است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

«علاءالدین بروجردی» عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با شبکه المیادین اعلام کرد: موازنه قدرت در حال تغییر به نفع ایران است و هیچ نگرانی درباره اتمام ذخایر تسلیحاتی وجود ندارد.

وی افزود: دشمنان تصور می‌کردند با ترورهای خود، توان مدیریت جنگ را از ما خواهند گرفت، اما در محاسبات خود دچار اشتباه شدند.

بروجردی در خصوص هرگونه اعلام شروط توقف جنگ گفت: شورای عالی امنیت ملی شروط ایران برای پایان جنگ را اعلام خواهد کرد.

وی همچنین تصریح کرد: اگر از پایگاه‌های آمریکایی در منطقه استفاده نمی‌شد، ایران آن‌ها را هدف قرار نمی‌داد و کشورهایی که این پایگاه‌ها را در اختیار گذاشته‌اند، به این موضوع آگاه هستند.

این نماینده مجلس درباره مذاکرات نیز گفت: هرگونه مذاکره با آمریکا مستلزم موافقت رهبر انقلاب است.

وی در ادامه تأکید کرد: امنیت و منافع جریان‌های مقاومت، بخشی از امنیت و منافع ایران است.

بروجردی در پایان گفت: بدون در نظر گرفتن منافع شرکای راهبردی ما و به‌ویژه جنبش‌های مقاومت، هیچ پایانی برای این جنگ متصور نخواهد بود.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha