تحولات منطقه

طی گفت‌وگوی تلفنی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کشورمان با دکتر اورال ازوار، رئیس شورای آموزش عالی ترکیه و همتای ترک، دو طرف بر غیرقانونی بودن حمله به کشور و ترور ناجوانمردانه رهبری عزیز ایران و شهروندان غیرنظامی تاکید کردند.

حملات تروریستی آمریکا و اسرائیل به ایران محکوم است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

دکتر سیمایی صراف نخست از حمایت ها و پشتیبانی های مردم ترکیه از ملت شریف ایران و دانشگاهیان ایرانی در جنگ تحمیلی آمریکا و اسرائیل قدردانی کرد و از مجامع دانشگاهی خواست که برای محکومیت اسرائیل در حمله به مراکز علمی و تحقیقاتی بسیج شوند و اقدامات موثر برای توقف این دسته از حملات غیرقانونی اتخاذ کنند.

در ادامه، دکتر ازوار، همتای ترکیه‌ای حمله آمریکایی - اسرائیلی به رهبران و مردم ایران را حمله‌ای تروریستی دانست و تصریح کرد: همان‌طور که اسرائیلی‌ها در تجاوز به غزه مراکز علمی و دینی را نابود کردند اکنون در ایران همان رفتارهای غیر قانونی و غیر انسانی را مرتکب می شوند که همه این‌ها نشانگر دشمنی آنان با توسعه علم و دانش در ایران و کشورهای اسلامی است.

رئیس شورای آموزش عالی ترکیه با ابراز خرسندی از تقویت و گسترش روابط علمی میان دو کشور و استقبال از پیشنهادهای دکتر سیمایی برای توسعه همکاری ها، اعلام آمادگی کرد در اولین فرصت پس از جنگ برای گسترش و تعمیق روابط به ایران سفر خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha