تحولات منطقه

۳۱ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۵
کد مطلب: ۱۱۴۳۴۴۱

خبرگزاری رویترز با اشاره به حمله آمریکا به کشتی تجاری ایران اعلام کرد که این امر احتمال دارد آتش‌بس بین دو کشور حتی برای دو روز دیگری که قرار بود برقرار بماند، ادامه پیدا نکند.

رویترز: احتمال لغو آتش‌بس میان ایران و آمریکا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، آمریکا روز یکشنبه اعلام کرد که یک کشتی باری ایرانی را که تلاش داشت محاصره دریایی را بشکند، توقیف کرده است و ایران نیز گفت که تلافی خواهد کرد.

خبرگزاری رویترز با اشاره به این اقدام آمریکا در میانه آتش بس نوشت، این امر احتمال دارد آتش‌بس بین دو کشور حتی برای دو روز دیگری که قرار بود برقرار بماند، ادامه پیدا نکند.

ارتش آمریکا روز یکشنبه اعلام کرد که به یک کشتی باری با پرچم ایران در حالی که به سمت بندرعباس حرکت می‌کرد، شلیک کرده است.ترامپ در شبکه‌های اجتماعی نوشت: ما کنترل کامل کشتی آنها را در دست داریم و در حال بررسی محتویات آن هستیم!

جزئیات حمله موشکی ناو آمریکایی به کشتی ایرانی توسکا

در شرایطی که زمینه ساز برای یک دوره مذاکره دیگر میان ایران و آمریکا در اسلام آباد در جریان بود، دونالد ترامپ رسماً نقض علنی آتش بس با ایران را با حمله به کشتی باری ایران اعلام کرد. ترامپ در توییتی خبر داد ناوشکن یواس‌اس اسپروانس کشتی باری توسکا را هدف قرار داده‌اند و با تخریب اتاق مهندسی کشتی (موتورخانه) این کشتی را از کار انداخته‌اند و سپس نظامیان آمریکا روی این کشتی پیاده شده و توقیفش کرده‌اند.

ترامپ مدعی شده این کشتی تحت تحریم‌های آمریکا در حال نادیده گرفتن محاصره دریایی ایران بوده که هدف قرار گرفته است. خبرنگار صدا و سیما نیز تایید کرد، «یک کشتی کانتینری ایرانی با نام توسکا در پنجاه مایلی بندر چابهار هدف حمله آمریکایی قرار گرفت و در جواب ایران به ناو های آمریکایی حملات پهپادی انجام داده است.»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha