تحولات منطقه

رئیس مرکز طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت از اتصال کامل فرآیند نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی فرآورده‌های طب ایرانی به سامانه سامانه مکسا خبر داد؛ اقدامی در راستای شفاف‌سازی و استانداردسازی خدمات درمانی.

نسخه‌نویسی الکترونیک طب ایرانی یکپارچه شد /  «مکسا» به میدان آمد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حسین رضایی‌زاده، رئیس مرکز طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، اعلام کرد: فرآیند نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی فرآورده‌های طب ایرانی با اتصال به سامانه مکسا وارد مرحله‌ای جدید از یکپارچگی و استانداردسازی شده است.

به گفته او، با اجرای این طرح، تمامی مراحل ثبت و تبادل اطلاعات مربوط به داروهای طب ایرانی در بستر الکترونیک و از طریق زیرساخت‌های ملی سلامت انجام می‌شود؛ موضوعی که دقت و هماهنگی میان سامانه‌های مختلف، از جمله بیمه‌ها و مراکز درمانی را افزایش می‌دهد.

رضایی‌زاده با اشاره به وضعیت پیشین این حوزه توضیح داد: هرچند پیش از این نیز بخشی از نسخه‌نویسی‌ها به‌صورت الکترونیک انجام می‌شد، اما با تکمیل کدهای استاندارد و اتصال آن‌ها به مکسا، امکان ثبت و تبادل دقیق‌تر داده‌ها فراهم شده است.

او افزود: استانداردسازی اطلاعات دارویی در طب ایرانی باعث می‌شود داده‌ها در سطح ملی قابل رصد و مدیریت باشند و در نتیجه، کیفیت خدمات درمانی و نظارت بر آن‌ها ارتقا پیدا کند.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، این اقدام علاوه بر افزایش شفافیت، مسیر تعامل بهتر با سازمان‌های بیمه‌گر و توسعه خدمات الکترونیک در حوزه طب ایرانی را هموار می‌کند.

در نهایت، مسئولان تأکید دارند که توسعه زیرساخت‌های دیجیتال در این حوزه، گامی مهم برای ارائه خدمات ایمن‌تر، دقیق‌تر و قابل‌پیگیری به بیماران خواهد بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha