تحولات منطقه

خراسان رضوی از امروز تا روز چهارشنبه تحت تأثیر سامانه ناپایدار و بارشی قرار خواهد گرفت و با فعالیت سامانه ناپایدار جوی بر شدت و سرعت وزش باد افزوده خواهد شد.

پیش‌بینی بارش‌های رگباری برای خراسان رضوی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، تحلیل نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد؛ از امروز تا چهارشنبه، خراسان رضوی تحت تأثیر سامانه ناپایدار و بارشی قرار خواهد گرفت و با فعالیت سامانه ناپایدار جوی با توجه به افزایش گرادیان فشار هوا بر شدت و سرعت وزش باد افزوده خواهد شد.

وزش باد در برخی نواحی ( بویژه نواحی بادخیز ) گاهی شدید همراه با گردوخاک، کاهش کیفیت هوا، کاهش میدان دید با بروز خسارت پیش‌بینی شده است، خصوصا برای فردا یکشنبه. با توجه به جهت جریانات انتقال ذرات به سایر نواحی از جمله نواحی مرکزی استان نیز وجود دارد.

طی این مدت در غالب نقاط استان خصوصا طی ساعات بعدازظهر شاهد بارندگی خواهیم بود. بارش‌ها بشکل رگبار توأم با رعدوبرق در نواحی مستعد بارش تگرگ با آبگرفتگی، روانآب و احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها رخ خواهد داد.

در ۲۴ ساعت گذشته سرخس با دمای ۳۸.۳ درجه سلسیوس و ریوش با دمای ۹.۴ درجه سلسیوس به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین شهرستان‌های استان بوده‌اند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha